دوره آموزش رایگان ساخت انوا...
همه چیز به سمتی می رود که سا...
بطور خیلی خلاصه و ساده برای ...
بستگی به اینکه چه هدفی را دن...
سایت چیست ؟\r\n\r\nشما با استفاده...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
سرویس خودرو

عطیه ۶۵ از یزد در قمر است شما هم به ما بپیوندید

عطیه ۶۵ از یزد تعداد 147 مطلب منتشر شده دارد و تمامی این مطالب برای اولین بار در زبان فارسی منتشر شده است . لذا ایشان بعنوان تولید کننده محتوای مفید شناخته می شوند .

عطیه ۶۵ از یزد

درباره من
(ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

بامیه

بامیه (۲)

مواد لازم بامیه

آب : ۱ لیوان

آرد: ۱ لیوان

روغن جامد : ۲ قاشق سوپ خوری

شکر :۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ :۲ عدد

نمک :نصف قاشق چای خوری

وانیل : کمی

مواد لازم شربت بار

شکر ۵۰۰ گرم

آب دو سوم پیمانه

جوهر لیمو یک دوم قاشق چای خوری

بادکا (گلوکز مایع)۳ قاشق سوپ خوری

گلاب دو تا سه قاشق سوپ خوری

اسانس هل سه قطره

زعفران دم کرده به میزان لازم

برای درست کردن بامیه اول باید شربت بار را درست کرد برای این کار آب و شکر را همراه با جوهر لیمو و بادکا

ادامه مطلب بامیه

نون خامه ای

نون خامه ای

مواد لازم جهت ۲۴ عدد نون خامه ای

آب : ۱ لیوان

آرد : ۱ لیوان

تخم مرغ: ۴ عدد

روغن جامد: ۴ قاشق غدا خوری

شکر: ۲ قاشق غذا خوری (برای تیره شدن نون ها)

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

نمک: یک پنس (یک هشتم قاشق چای خوری)

طرز تهیه:

ابتدا فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید بعد از آن آب ، روغن ، نمک و شکر را قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا آب یک جوش بزند، بعد از یک جوش زدن آب تمام آرد را یک

ادامه مطلب نون خامه ای

خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته

مواد لازم :

خامه صبحانه: ۱ بسته(وزن خامه ۲۵۰ سی سی)

شکر : ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری

وانیل : نصف قاشق مربا خوری

طرزتهیه:

قبل از درست کردن خامه اگر خامه آب اضافه ای دارد آب آن را جدا کنید و خامه شکر و وانیل را کمی با هم مخلوط کنید (عکس شماره ۱) در مرحله بعد مواد را در ظرف استیل ریخته و در فریزر قرار دهید تا خامه کاملا یخ بزند بعد از آن با استفاده یک چاقو خامه را به چند قسمت تقسیم کنید (عکس شماره۲) و با استفاده از همزن با دور کند

ادامه مطلب خامه فرم گرفته

کیک یزدی

کیک یزدی (۱)

 

مواد لازم جهت ۱۴ عدد کیک یزدی:

تخم مرغ : ۳ عدد

شکر : ۲۰۰ گرم (معادل ۱۷ قاشق سوپ خوری)

آرد سفید : ۳۰۰ گرم (معادل ۳۰ قاشق سوپ خوری)

روغن مایع : ۱۸۰ گرم (معادل ۹ قاشق سوپ خوری)

ماست : ۱۵۰ گرم (معادل ۶ قاشق سوپ خوری)

نمک میوه :نصف قاشق چایخوری

هل سبز ساییده شده : نصف قاشق چایخوری

بکینگ پودر : یک و نیم قاشق چایخوری

طرز تهیه :

شکر، تخم‌مرغ، ماست و روغن مايع را در کاسه‌اي با هم‌زن دستي مخلوط مي‌کنيم.در ظرف ديگري بکينگ پودر را با آرد و هل

ادامه مطلب کیک یزدی

صفحه 10 از 37« بعدی...5...8910111213...202530...قبلی »