بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

خلاقیت در آشپزی

در این پست ایده های خوشمزه یا خلاقیت در آشپزی رو داریم

عکس ها کاملا مشخصه نیاز به توضیح نداره ولی من یه کوچولو توضیح میدم

 

  • اول ایده های شیرین

تزیین کیک مردونه

خلاقیت و ایده در پخت کیک (1)

برای داشتن همچین کیک نیاز به یک کیک اسفنجی ساده داریم اینجوری

خلاقیت و ایده در پخت کیک (2)بعدش کافیه فقط با یه چاقو تیز اینجوری برش زد(حالت دوتا بته .ه)

خلاقیت و ایده در پخت کیک (3)بعد روی اونو با شکلات تخته ای که به روش بن ماری آب کردیم رو روش بکشیم تا اینجوری بشه

خلاقیت و ایده در پخت کیک (1)

تزیین کیک به شکل رنگین کمان

پخت کیک تولد  (4)برای این کار وقتی کیک اسفنجی مون حاضر شد و سرد شد باید ابنجوری برش بزنیم

پخت کیک تولد  (6)حالا باید چند تا از این برش ها رو روی هم بزاریم و وسط اونا رو خامه بزنیم  اگر هم دوست داشتیم بنا به سلیقه وسطش اسمارتیز یا شکلات چیپسی و…بریزیم

پخت کیک تولد  (2)حالا آخرین لایه از کیک رو ساده میزاریم بدون اینکه وسط اونو برش بزنیم و روی اونو کاملا خامه کشی میکنیم

پخت کیک تولد  (3)این تا اینجا

ولی هنوز شکل رنگین کمان نگرفته برای اینکار باید یه خمیر فوندانت درست کنیم تو رنگ های رنگین کمان

یه روش درست کردن خمیر فوندانت با استفاده از مارشاملو و پودر قنده که باید مارشاملوها رو به روش بن ماری ذوب کرد بعد توی یه ظرف رو پودر قند ریخت و مارشاملای آب شدهو بعد دوباره پودر قند وهی ورز داد تا شکل خمیر بگیره اینم از خمیر فوندانت به شکل رنگین کمان

فوندانتحالا از همین رنگ آبی خمیر یه روکش برای کیک درست میکنیم و بعد رنگ های رنگی کمان رو میزاریم روش

پخت کیک تولد  (1)

اینم یه برش از کیک رنگین کمانی ما

پخت کیک تولد  (4)زبرا کیک یا کیک راه راه

زبرا کیک (2)در این دستور چیزی که خیلی مهمه غلظت هر دو رنگ مواد و وزن و انداه اونو که حتما باید مواد ساده رو به دوقسمت مساوی قسمت کرد اینجوری

زبرا کیک .کیک راه راه (1)حالا باید ته قالب رو یه کاغذ روغنی گذاشت و قاشق قاشق مواد کیک رو دقیقا در مرکز ظرف و به یک اندازه و دقیقا روی هم ریخت تا اینجوری بشه

زبرا کیک .کیک راه راه (2)

زبرا کیک .کیک راه راه (3)زبرا کیک .کیک راه راه (4)زبرا کیکاینم بعد از پخت خامه کشی شده و برش خورده

زبرا کیک (2)تبدیل توت فنگی به قلب

توت فرنگی قلبی (2)برای اینکار فق کافیه توت فرنگی رو به دو قسمت تقسیم کرد و با استفاده از خلال دندون وصل کرد و شکلات تخته ای رو که به روش بن ماری ذوب کردی رو بریزی روی اون تا خنک بشه و تزیینش کنی میتونی برای روش وقتی شکلات روی توت فرنگی سفت شد از یه بسته شکلات تخته ای سفید استفاده کنی و خط خط روی اون بکشی

توت فرنگی قلبی (1)توت فرنگی قلبی (2)موزهای شکلاتی

اول موزها رو نصف میکنی توشو خالی میکنی

دسر و ایدهای در دسر (1)

بعد یه ظرف میزاری کنار دستت که توش شکلات ذوب شده ریختی و  ته موزها رو تو اون میزنی و اگه دوست داشتی توی پودر گردو یا پسته یا کنجد می غلطونی

دسر و ایدهای در دسر (2)

حالا برای خوشکل تر شدنش می تونی توشو پر از حلوا کنی نخواستی حلوا نمیزنی و برای تزیین روش یه شکوفه از حلوای شکوفه میزنی برای آموزش حلوای شکوفه اینجا کلیک کن

اینجوری

دسر و ایدهای در دسر (3) دسر و ایدهای در دسر (4)

توت فرنگی مغز دار

باید اول کل توت فرنگی رو تو شکلات ذوب شده زد بعد که خودشو گفت ته اونو باز کرد شکلات صبحانه یا هر کرمی که دوست دارین اضافه کرد و دوباره ته اونو تو شکلات زد

میوه های شکلاتی  (5) حالا مرحله مرحله آموزش

میوه های شکلاتی  (2)میوه های شکلاتی  (3)میوه های شکلاتی  (1)

 

  • حالا ایده های آشپزی

لقمه های خوشمزه

خلاقیت در آشپزی (4)برای اینکار نیاز به خمیر ساده داریم که اونو نازک پهن میکنیم و اینجوری برش میزنیم

خلاقیت در آشپزی (3)

حالا که خمیر حاضره باید مواد میانی رو درست کنیم هرچیزی که شما دوست دارین میتونید استفاده کنید مثلا مواد سمبوسه

حالا اگه دوست دارین از گوشت چرخ کرده و پیاز استفاده کنید باید گوشت و پیاز رو حتما با روغن کم سرخ کنید و وسط خمیر بزاریم

خلاقیت در آشپزی (2)

خلاقیت در آشپزی (1)و اینجوری لایه ها رو بهم رسوند و بست بعدش هم که میدونید میره تو فر

خلاقیت در آشپزی (4)اینم یه تزیین دیگه با خمیر و مواد

دسر و ایدهای در دسر (9)برای اینکار خمیر رو اینجوری  میزارریم و وسط هر برش  چنگال  میزنیم تا خمیر پف نکنه

دسر و ایدهای در دسر (5)

اینم یه مواد دیگه که میتونه مرغ مرغ پخته شده میکس شده با سبزیجات و ادویه باشه یا مواد سمبوسه یا هرچیز دیگه

دسر و ایدهای در دسر (6)

دسر و ایدهای در دسر (7)بعدش هم لایه ها روی هم و تو فر

دسر و ایدهای در دسر (8) دسر و ایدهای در دسر (9)چطور بود دوست داشتین ؟

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 12,505 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۲ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی