بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

تهیه ژله فرفره ای(مصور)

سلام به دوستای نازنین در این پست از مجله اینترنتی  قمر آموزش ژله فرفره ای رو داریم

مواد لازم:

ژله فرفره ای (۲۶).... ژله فرفره ای (۱۵)....

آموزش ژله

 

یه بسته ژله به رنگ دلخواه شما .برای هر بسته ژله ۱ لیوان آب (من از فنجون چینی سرویسم استفاده کردم).و برای هر بسته ژله ۱۰۰ گرم بستنی لیوانی که میشه یکی و نصفی بستی لیوانی

خوب بریم سراغ درست کردن ژله رولی یا فرفره ای

من اول اومدم ۱ لیوان آب داغ رو ریختم تو یه قابلمه کوچیک و همه پودر ژله رو ریختم تو قابلمه بعد به روش بن ماری ژله رو حل کردم (روش بن ماری یعنی روی حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری)

نکته: حتما حتما حتما باید به روش بن ماری ژله حل بشه وگرنه اونی که ما میخوایم نمیشه نگی نگفتی

تهیه ژله فرفره ای

بعد اومدم یکی و نصفی بستی لیوانی که داشتم که میشد ۱۰۰ گرم رو ریختم تو یه ظرف و خیلی کم که آب شد در حد ۵ دقیقه بعد  به مواد ژله اضافه کردم اول یه کوچولو در حد ۵ دقیقه گذاشتم مواد ژله یکم سرد بشه نه باید داغ داغ باشه نه سرد حالا بستنی رو به مواد ژله که اضافه کردم خیلی کم بستی رو هم میزنم فقط در حدی که گلوله  های بستنی باز بشه (نباید زیاد هم بزنی اگه بیشتر هم بزنی خراب میشه) بعد اومدم یه سینی برداشتم که اندازش ۲۰*۳۰ بود رو یه مشما فریزر رو باز کردم و انداختم کف سینی و با روغن مایع قشنگ چرب کردم بعد مواد رو ریختم تو سینی و گذاشتم تو یخچال

ژله

نکته:اندازه ظرف خیلی  مهمه چون ضخامت  تو این ژله مهمه اگه زیاد تر یا کمتر از این باشه ژله میشکنه

نکته: زیاد هم نزدن بستنی خیلی مهمه چون اگه زیاد  هم بزنی بستنی کامل در ژله حل میشه و وقتی تو سینی میریزی ژله در قسمت زیر و بستنی در قسمت رو قرار نمیگیره و اونی که ما میخوایم نمیشه

با این نکته ها حالا وقتی مواد رو ریختم تو سینی بعد گذاشتم تو یخچال به مدت ۱۵  دقیقه حالا اینجا بستگی به یخچال شما داره بعد از ۱۵ دقیقه بهش سر بزن اگه حالت اسفنجی داشت خوبه وگرنه تا ۱۵ دقیقه بعدش میتونی هی بهش سر بزنی تا حالت اسفنجی بگیره ولی در کل دیگه هر یخچالی هم که باشه تو نیم ساعت اسفنجی شده

نکته: اسفنجی شدن ژله بستنی خیلی مهمه چون اگه بیشتر از ۱۵ دقیقه بمونه رول ژله ما میشکنه و خراب میشه

خوب( ژله  من بعد از ۲۰ دقیقه حاضر شد  ولی باید یه۵ دقیقه دیگه میزاشتم به خاطر شیطنت های امیر عجله کردم )و بعد سینی رو بیرون آوردم و یواش یواش رول کردم اینجوری

ژله رولی

 

کار رول کردن که تموم شد با یه چاقو برش زدم اینجوری شد

ژله مصور

آموزش ژله رولی

امیدوارم درست کنی چون طعمش  با وجود بستنی بسیار خوشمزست

سوالی بود در خدمتم

آموزش ژله فرفره ای شکل گل 

دوستان گلم اینجا یه سری عکس از مرحله های ژله رولی قرار میدم که جدیدا درست کردم

(( اگه فسقلی بزاره و هی نگه ژله میخوام  ژله فرفره ای ما اینجوری میشه)

اگر یه بسته ژله داشتین و یکی بستنی وانیلی بازم میتونید فرفره ای درست کنید اینا رو من با یکی بستنی وانیلی درست کردم (چون یکی و نصفی نداشتم)

یک ربع هم توی یخچال بود بعد با چاقو برش زدم بقیه از عکسها مشخصه

ژله فرفره ای (۲)... ژله فرفره ای (۱۰)... ژله فرفره ای (۱۱)... ژله فرفره ای (۱۵).... ژله فرفره ای (۲۶)....

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 138,208 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۸۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها