بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

آموزش تصویری مرغ سوخاری

سلام به دوستای قمری نازنین در این پست از مجله اینترنتی قمر قصد دارم آموزش مرغ  سوخاری رو براتون بزرام به خاطر اینکه هر وقت مهمون دارم همه ازم تهیه اونو میپرسن گفتم شاید برای شما هم جالب باشه

مواد لازم:

آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ (2)

 

همین طور که در تصویر می بینید 3 تا رون مرغ+3 قاشق رب گوجه+ یکی پیاز بزرگ+ 2 تا 3 قاشق غذا خوری زرد چوبه+نصف لیوان روغن برای پخت تمام مراحل مرغ+ اندازه زرشک به دلخواه شما+ یه کوچولو کره +گلاب  نصف قاشق چای خوری + آب لیمو نصف لیوان(البته  در این تصویر گلاب .کره و آب لیمو رو نزاشتم)

خوب بریم سراغ یه روش جدید برای پخت مرغ

اول از همه یه قابلمه برداشتم توش یکم روغن ریختم و مرغ ها رو توش گذاشتم و پیاز رو که نگینی خرد کردم  روش ریختم

نکته : اندازه پیاز خیلی مهمه پیاز باید به اندازه متوسط نگینی کنی آخه اگه پیاز ها  رو درشت خرد کنی باعث میشه آب بندازه و مرغ ما رو خراب کنه و اگه ریز خرد کنی یا رنده کنی باعث میشه بسوزه و خراب بشه که ما اصلا اینجوری نمی خوایم  .باید  مثل این انجام بدی

آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ (3)

حالا همه رزد چوبه رو روی مرغ ریختم (الان فکر میکنی زردچوبش خیلی زیاده  ولی فوت کوزه گریش همین جاس زردچوبه باعث میشه مرغ اصلا بو نده و خوش رنگ بشه)

آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ (4)

خوب از الان به مدت 20 تا 25 دقیقه کلا کنار قابلمه موندم و هی همه مرغ ها رو جابه جا میکردم  یعنی یه جورای هم تفت داده می شد هم سرخ میشد

نکته: حتما حتما باید شعله گاز ملایم باشه خودت که میدونی چرا آره درسته  اگه زیاد باشه مرغ ها همون اول میسوزه اگرهم شعله کم باشه باعث میشه مرغ ها خونابه راه بندازه که اصلا نباید اینجوری کنی چون تاثیر زیادی رو مزه مرغ داره و دیگه مرغ عطی پز نمیشه

حالا بعد از 10  دقیقه  رفتم و یه ماهی تابه برداشتم و توش یکم روغن + رب گوجه + نمک ریختم و یکم که سرخ شد اومدم نصف لیوان آبلیمو ریختم تو رب گوجه در حال سرخ

آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ (5)

بعد مواد رو ریختم روی مرغ

آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ (6)

و یه هم زدم و یکی لیوان آب ریختم توش و یه هم زدم

آموزش تصویری پخت زرشک پلو با مرغ (7)

 

حالا به مدت 30 دقیه میزاریم مرغ پخته بشه (کلا شعله گازم ملایمه)

بعد از 30 دقیقه مرغ ها حاضر حاضره و انداه یکی استکان سس مرغ داریم نه آب مرغ

الان اومدم برای تزیین برنج یه ماهی تابه برداشتم و گاز که خاموش بود یکم روغن مایع + یکم کره+ زرشک  رو ریختم توش و کره که آب شده حالا زیر گاز رو روشن کردم و شعله گاز رو ملایم کردم و یکم تفت دادم در لحظه های آخر اگه بازم میگم اگه دوست داشتی یکم گلاب اضافه کن توش + یکم زعفرون آب کرده

بعد اومدم مرغ ها مو تو روغن سرخ کردم  و سیب زمینی که قرار بود سرخ کنم  رو ورقه های نازک برش زدم و قبل از اینکه سرخ کنم به فکرم رسید به جای خلال از توش شکل در بیارم و سرخ کنم که خیلی ناز شد  اینجوری و برنج ها مو ریختم توی دیس و با دست شکل بته .ه بهش دادم و سیب زمینی ها روش گذاشتم (اینم یه تزیین ساده و آسون .هدفم آموزش مرغ بود برای همین روی تزیین وقت نزاشتم)

به نظرت چطوره؟ مزش که عالیه به خاطر اینکه زردچوبه و آبلیموی فراوون داره.یه بار درست کنی دیگه برای همیشه اینجوری درست میکنی .برای من که اینجوری بوده

مرغ سوخاری آموزش پخت مرغ

 

تو نظر ها بهم بگین دیگه براتون آشپزی های خودمو بزارم یا نه و  تو قمر بنویسم یا نه منتظر نظرهاتون هستم

مرسی که نظر میدین

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 4,550 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۸ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها