بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش میرزاقاسمی مخصوص نوعروس ها و دانشجوها

سلام دوستای گلم

امروز آموزش تصویری میرزاقاسمی رو داریم غذای سریع آسان و راحت مخصوصا برای تازه عروسها و دانشجوها امیدوارم از آموزش لذت ببرید

مواد لازم:

بادمجون به تعداد  (اگه از بادمجونی استفاده میکنید که زیاد گوشت نداره برای هر نفر 2 تا)

مواد لازم تهیه میرزا قاسمیسیر 6 تا 7 حبه+پیاز 1 تا 2 عدد متوسط

مواد اولیه میرزا قاسمیتخم مرغ3عدد+روغن نصف لیوان+رب گوجه 2 قاشق غذاخوری+نمک 1تا2 قاشق غذا خوری+زردچوبه2قاشق غذا خوری

آشپزی تصویری

بریم برای پخت اول باید بادمجون ها رو کبابی کنی

آموزش مرحله مرحله پخت غذا با بادمجان

تا اینجوری بشه زمانی می فهمییم که کبای شده که وقتی روی بادمجون میزنی بادمجون کاملا  به پایین بره و گوشت اون اصلا سفت نباشه

آشپزی دانشجویی

بعد برا 15 دقیقه همه بادمجون ها رو تو یه ظرف یا قابلمه میزاریم که توش آب ریختیم تا بادمجون ها سریع خنک بشه و بتونیم راحت پوستشو جدا کنیم

آشپزی مخصوص تازه عروس ها

 

بعد برای جدا کردن راحت پوست بادمجون باید بادمجون رو بگیری دستت و زیر شیر آب دستت رو از بالای بادمجون به پایین بکشی با این کار خیلی راحت پوستش جدا میشه

 

حالا باید همه بادمجون ها رو تو یه ظرف قشنگ بکوبی (قابل توجه دانشجو ها و تازه عروس ها میتونی تمام مراحل بالا رو زمانی که دستت خالیه انجام بدی و بزاری تو فریزر و وقتی می خوای غذا درست کنی که عجله داری فقط مراحل پاین رو انجام بدی.من همیشه 2تا3 کیلو بادمجون رو اینجوری کبابی میکنم و میکوبم و میزارم تو فریزر )

غذای خوشمزه

 

حالا باید بریم یه املت با سیر درست کنیم و مواد رو مخلوط کنیم اینجوری

باید سیر و پیاز رو سرخ کنیم تا اینجوری بشه

پخت و پز آسان

بعد رب گوجه +نمک+زرد چوبه رو بهش بزنیم

آشپزی قدم به قدم

حالا تخم مرغ ها رو هم  میریزیم و هم میزنیم و بعد که تخم مرغ ها قشنگ پخت همه بادمجون های که کوبیدیم رو اضافه می کنیم

بانوی ایرانی

 

و ماهی تابه رو پایین میزاریم و با گوشت کوب قشنگ می کوبیم و بعد دوبازه میزاریم رو گاز تا مواد با هم یکم سرخ بشن

راحت ترین غذا

حالا غذای ما حاضره  به همین راحتی

میرزا قاسمی 1 میرزا قاسمی2 غذای سریع میرزاقاسمی4

امیدوارم درست کنی و لذت ببری

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,639 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۷ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها