بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش غذایی با مرغ به نام ((کاری))

سلام به دوستای گلم امروز با هم آموزش یک غذای خوشمزه با مرغ رو داریم به نام کاری  با من همراه بشین

مواد لازم:(این مواد برای چهار نفر خوش اشتها و یا برای  شش نفرکه همش حواسشون به تناسب اندام هست جواب میده)

همینطور که در تصویر می بینید  نصف سینه مرغ +یک عدد ران مرغ و یک عدد پیاز درشت

آشپزی با مرغ

 

 

یک استکان روغن(نصف آن برای تهیه برنج و نصف دیگر برای تهیه کاری).

آشپزی قدم به قدم

 

دو لیوان آب برای پخت کاری

تهیه یک غذای ساده

 

 

زرشک پنج تا شش قاشق غذا خوری بازم بستگی به سلیقه شما داره

 

فوت و فن در آشپزی

 

 

من همیشه  برای خودمون که چهار نفریم اینجوری اندازه میگیرم چون طعم زرشک و دوست داریم زیاد میریزم

فوت کوزه گری در آشپزی

 

رب گوچه  چهار قاشق غذاخوری .نمک یکی و نصفی قاشق غذا خوری.زرد چوبه چهار قاشق غذا خوری .فلفل نصف قاشق چایخوری . نمک یکی و نصفی قاشق غذا خوری

غذا با مرغ

 

خوب بریم سراغ درست کردن ولی قبلش باید یه نکته بگم که(این غذا با برنج درست میشه من چون مطلب زیادی طولانی میشد و همه تهیه برنج رو بلدن دیگه تهیه برنج رو نزاشتم)

برای شروع یه قابلمه برداشتم نصف استکان روغنم رو ریختم توش و تا یکم گرم شد پیاز رو رنده کردم

غذای ساده

 

و ریختم تو قابلمه و مرغ ها رو گذاشتم توش

غذای ارازان با مرغ و یکم بعدش که آب پیاز تموم شد و 2 قاشق زرد چوبه اضافه کردم یه هم زدم و 2 قاشق رب گوجه زد م و هم زدم تا دیگه بوی خامی رب  نده یعنی یکم تو رب گوجه ومواد سرخ شد+یکی و نصفی قاشق غذا خوری نمک

آشپزی آسانبعد 2 لیوان آب اضافه کردم و درب قابلمه رو گذاشتم تا 30 دقیقه بعد برگردم

غذای مجلسی با مرغ

 

تو این 30 دقیقه خیلی کار داریم باید برنج رو تا مرحله آب کشی برسونیم و سیب زمینی  ها رو برای ته دیگ آماده کنیم

من برنج رو تا آب کش کردن حاضر کردم و سیب زمینی ها رو اینجوری برای ته دیگ حاضر کردم اگه بلد نیستی اینجا آموزش ته دیگ عشق رو گذاشتم

ته دیگ

تنوع در ته دیگ

خوب حالا 30 دقیقه شده و تقریبا یکی لیوان از آب مرغ جا مونده

مرغ

باید مرغ ها رو برداری و ریش ریش کنی استخوان ها شو جدا کنی (اگه برای مهمونی استفاده میکنی پیشنهاد میکنم فقط از سینه مرغ استفاده کنی چون تو ران مرغ یکمی گوشتش سیاه هست )

کاری با مرغ

 

حالا یه ماهیتابه بزرگ برداشتم(تا مواد راحت سرخ بشه و آب نندازه) حالا فوت کوزه گریش اینجاست  نصف ادویه ها مو که جا گذاشتم الان اضافه میکنم برای خوش طعم شدنش یعنی مرغ های ریش ریش + 2 قاشق رب گوجه+2قاشق زرد چوبه + 1 قاشق نمک+نصف قاشق چای خوری فلفل

آشپزی

 

یکم که تفت دادم  بقیه آب مرغ که از پخت جا موند رو ریختم توش تا آب مرغ تموم بشه و بعد زرشک ها که خیس خورده و آب کش کردیم رو اضافه میکنیم و یکم تفت میدیم

بعدش (اینم یه فوت کوزه گری ) اومدم تموم برنج های آب کش شدم رو ریختم تو ماهیتابه مواد و حسابی هم زدم تا مواد کاملا قاطی بشه اینجوری برنج یک دست میشه

نکته: چرا مواد رو لایه لایه تو قابلمه برنج نریختم؟؟؟ اخه زرشک ها باعث میشه برنج ها یکی درمیون رنگ زرشکی و سفید بگیره و اصلا برنج خوشکل نمیشه یه وقت لایه لایه نریزی

خوب بریم سراغ قابلمه اومدم نصف دیگه روغن رو ریختم و سیب زمینی های خوشکلم رو توش گذاشتم

انواع ته دیگ

بعد برنج ها رو ریختم و گذاشتم 30 دقیقه دم بکشه  بعد از 30 دقیقه غذا حاضره

اینم آماده شدن ته دیگ من

ته دیگ با سیب زمینیو برنج که بدون تزیین گذاشتم تا راحت ببینی

 

 

پلو ها

آموزش آشپزی تصویری

 

حالا میتونی کنارش سالاد درست کنی و از گل رز خوشکل من هم استفاده کنی 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,755 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۲ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها