بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

حلیم بادمجان

آموزش قدم به قدم  حلیم بادمجان ایرانی

 

 

 

 

سلام دوستای گلم من دوباره برگشتم با لطف و دعای دوستان قمری و مهربونی های همسر جان بهترم  امروز میخوام  حلیم بادمجون مخصوص خودمو بهتون آموزش بدم

۲۰۱۵۰۱۱۹_۱۴۰۸۳۴

مواد لازم

بادمجون:  برای هر نفر ۲ عدد (من ۸ تا بادمجون برداشتم)

سیر:  ۶ حبه

پیاز : ۲ عدد

آموزش حلیم ساده

کشک شیشه ای : ۳ قاشق

مراحل پخت حلیم

روغن: ۱ لیوان

آب : نصف لیوان

قبل از اینکه بریم سراغ درست کردن حلیم بادمجون( باید یه نکته برای انتخاب بادمجون بهتون بگم  که بادمجونی شیرین هست که رنگش سیاه و براق باشه در غیر این صورت یا تلخه یا تیزه .غیر از بادمجون ابرقویی که مال اطراف یزده  که رنگش سیاه نیست ولی خیلی شیرینه من همیشه از این مدل بادمجون استفاده میکنم اگه دسترسی بهش ندارین از همون بادمجون های قلمی استفاده کنید)

تصویر حلیم

برای شروع  بادمجون ها رو پوست کندم  و حلقه حلقه کردم

حلیم بادمجون مخصوص

بعد  بادمجون های حلقه شدمو  رو ریختم تو یه ظرف و پر از آب کردم  بدون نمک و گذاشتم کنار تا بعدش برم سراغش

بعد اومدم سیر و پیازمو رنده کردم (درشت و ریزی رنده اصلا مهم نیست )

حلیم بادمجون عطیه

حالا یه قابلمه بزرگ برداشتم سیر و پیاز  ریختم توش با نصف لیوان روغن گذاشتم رو گاز  تا  یکم سبک بشه .یعنی یه چیزی بین نرم شدن و سرخ شدن

الان تا موقع سبک شدن پیاز و سیر ها .بادمجون ها رو ریختم تو سبد تا آب اضافیش  بره بعد که پیاز و سیر سبک شد نصف قاشق غذا خوری زرد چوبه ریختم تو پیاز ها

1 (23)

 

و یه همی زدم و بادمجون ها رو ریختم توش + نصف لیوان آب و به مواد اضافه کردم بدون هم زدن درب قابلمه رو گذاشتم و رفتم سراغ کارای خونه   (نکته اگه بیشتر از این آب داخل قابلمه بریزی باعث میشه مدت زمان پختت بیشتر بشه چون خود بادمجون آب میندازه ) بعد از  ۱۵ دقیقه اومدم هم زدم

1 (27)

و دوباره ۱۵ دقیقه بعد سر زدم به قابلمه هم زدم و با گوشت کوب کوبیدم

1 (28)

تا زمان پخت به ۱ ساعت و نیم رسید من هر ۱۵ دقیقه با گوشت کوب کوبیدم  و بعد از ۱ ساعت و نیم که پخت  اومدم

آموزش قدم به قدم  حلیم بادمجان

 

۳ قاشق غذا خوری کشک شیشه ای رو به مواد اضافه کردم  فوت کوزه گریش اینجاست که از زمانی که کشک رو میریزم نباید دیگه درب قابلمه رو بزاریم  اگه بزاری خوش مزه نمیشه  نگی نگفتم  .(چون اگه  درب رو نزاری باعث میشه کشک یواش یواش تو مواد سرخ بشه و اگه درب رو بزاری باعث میشه کشک تو مواد پخته بشه که اینجوری اصلا جالب نمیشه)  وقتی کشک  رو ریختم بقیه روغن رو هم به مواد اضافه میکنم  تا کشک ها تقریبا سرخ بشه و خوش مزه بشه   ۱۵ تا ۳۰ دقیقه بعد از ریختن کشک حلیم بادمجون ما حاضره  و الان میام بهش نمک میزنم که میزانش هم  به شما بستگی داره هم به تیزی بادمجون  .من  یکی  قاشق غذا خوری نمک ریختم  مدت زمان کامل پخت ۲ ساعت طول میکشه .امیدوارم درست کنی و لذت ببری

1 (34)

سوالی بود در خدمتم

۲۰۱۵۰۱۱۹_۱۴۰۸۳۴

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,499 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۹ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها