بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش درست کردن گل رز با سیب زمینی و بادمجون

آموزش درست کردن گل رز با سیب زمینی و بادمجون

درست کردن گل رز با سیب زمینی و بادمجون3

 

PhotoGrid_1418028729901

سلام دوستای گلم امروز تصمیم گرفتم درست کردن گل رز با سیب زمینی و بادمجون رو بهتون یاد بدم برای دورچین غذا هاتون مثل مرغ .قیمیه و … مراحل کار به این صورته

اول سیب زمینی ها رو پوست میکنیم  بعد  خیلی نازک ورقه ورقه میکنیم  نازک بودنش مثل چیپس .

بعد اونا رو توآب نمک میزاریم تا نرم بشه تا برای گل درست کردن انعطاف پذیر باشه

بعد از ۱ ساعت در آب نمک بودن اون ها رو یکی یکی بر میداریم و مثل اینکه گل درست میکنیم اولین ورقه رو لوله میکنیم  دومین ورقه را دور اولی میپیچیم همین کار رو ادامه میدیم تا مثل گل بزرگ بشه.

وقه ورقه های سیب زمینی رو باید با  چند تا خلال دندون به هم  وصل کنیم تا ورقه ها از هم باز نشه  .

برای بادموجون هم همه مراحل همین جوریه من ورقه های بادمجون رو ۱۰ دقیقه تو آب نمک گذاشتم .

حالا که گل ها حاضر شد قبل از هر کاری باید گل ها رو توی یه سبد بریزیم و زیر شیر آب بگیرم تا شوریشون بره بعد که قشنگ آب نمک و آب اضافیشون رفت حالا یه قابلمه کوچیک رو روغن داخلش میریزیم  جوری که سیب زمینی توی روغن غوطه ور بشه حالا روغن که داغ شد دونه دونه گل های رز رو سرخ میکنیم بعد از طلایی شدن از روغن بیرون میاریم کمی که سرد شد خلال ها رو باز میکنیم و  گل ها رو کنار غذا هامون تزیین میکنیم .

(من خلال دندون چوبی دم دستم نبود برای همین با چوب کبریت که سرش رو کنده بودم درست کردم اگه با خلال دندون درست کنی قشنگ تر هم میشه )خیلی راحت و خوشکل میشه حتما ۱ بار امتحان کنیددرست کردن گل رز با سیب زمینی و بادمجون3

 

اینم کدو به شکل گل رز

به درخواست دوستان متن کامل رو  با عکس بالایی تنظیم کردم میزارم

 

گل رز با سیب زمینی
برای درست کردن گل رز با سیب زمینی بعد از اینکه سیب زمینی رو پوست گرفتیم باید حلقه حلقه های نازک برش بزنیم میتونید از وسیله های که میوه رو حلقه های نازک برش میزنه استفاده کنید ،ولی با استفاده از ابزار گل رزهاتون خیلی خشک میشه پیشنهاد میکنم با چاقو آشپزخونه حلقه های نازک برش بزنید بعد سیب زمینی ها رو به مدت ۴۰دقیقه توی اب نمک بزارین برای یکی سیب زمینی متوسط که تقریبا دوتا یا سه تا گل میتونید باهاش درست کنید۴ قاشق غذا خوری نمک کافیه با این کار ورقه های سیب زمینی نرم و انعطاف پذیر میشه بعد از ۴۰دقیقه ورقه ها رو بردارین و یکی یکی مثل عکس شماره ۱دور هم بپیچید تا شکل گل بگیره و با کمک چند خلال دندان ورقه ها رو بهم وصل کنید اگر ورقه هارو نازک برش بزنید و توی آب نمک گذاشته باشین کار راحتیه. بعد از شکل دادن ورقه ها دور هم و درست گل یا استفاده از ورقه های کمتر و پیچیدن دورهم و درست کردن غنچه حتما باید گل ها رو داخل ابکش بزارین و حسابی ابکشی کنید تا نمک و شوری اضافیش بره مثل عکس شماره ۲ و بعد از شستن داخل همون ابکش بزارین تا اب اضافیش خارج بشه مثل عکس شماره ۳ و توی روغن شناور سرخ کنید، میتونید با بادمجان هم گل رز درست کنید بادمجان رو با همین روش درست کنید ولی نیاز به گذاشتن بادمجان توی اب نمک به مدت ۴۰دقیقه نیست ۱۰دقیقه هم برای بادمجان کافیه برای ۱بادمجان متوسط ۱قاشق نمک کافیه اون ها رو دونه دونه دور هم بپیچید و با خلال وصل کنید و بعد از اب کشی در روغن شناور سرخ کنید. (  از گل های رز سیب زمینی و بادمجان میتونید برای تزین غذا استفاده کنید حتما یادتون باشه موقع تزیین غذا خلال ها رو بیرون بیارین)

PhotoGrid_1418028729901

سایت آشپزی (۲) سایت آشپزی (۱)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 26,809 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۲۵ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها