بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش پخت میگو سوخاری

این روزها در بندر شرجی ما میگو به وفور یافت می شود . اگر چه قیمت خرید آن بعد از جداکردن سر و سینه و کندن پوست و تمیز کردن کمر میگو  خیلی زیاد به نظر می رسد ولی مگر می شود از این موجود  دریایی خوش مزه چشم پوشید ؟! در بندر ما با میگو غذاهای متنوعی پخته می شود . یکی از این غذاها میگوی سوخاری است . من امروز از لحظات طبخ این غذا چند عکس انداختم که همراه با توضیحاتی در ادامه آورده ام . اگر دوست دارید که یک روش سوخاری کردن میگو به روش محلی ما یاد بگیرید ادامه را تماشا و مطالعه کنید .

میگو سوخاری

ابتدا میگوها را سر کنده و پوست آن را جدا کنید . سپس کمر آن را تمیز کنید . میگو را بشویید و در یک سبد بریزید تا آب آن خشک شود . برای میگوی سوخاری بهتر است از میگوهای درجه یک و درشت استفاده شود . مقدار میگو هم به ذائقه ی شما بستگی دارد .

میگو سوخاری (1)

پس از این که آب میگوهای شسته چکیده شد یک ظرف را انتخاب کرده و یک عدد تخم مرغ در آن شکسته و با مقداری آب لیمو آن را هم بزنید و میگوها را داخل آن بگذارید . مواد را پس از مخلوط کردن برای نیم ساعت داخل یخچال بگذارید . آب لیمو اگر تازه باشد به زمان کمتری نیاز است . مخلوط تخم مرغ و آب لیمودر لذیذ شدن و خوش طعم شدن میگوها نقش دارد . بعد از نیم ساعت مشاهده خواهید کرد که میگوها سفیدتر از قبل به نظر می رسند .

میگو سوخاری (2)

مواد سوخاری کردن میگو را به روش زیر آماده کنید :
اگر سلیقه ی شما مثل ما جنوبی ها با ادویه جات جور است  مقداری آرد سوخاری را با دارچین ، زردچوبه ، فلفل قرمز و نمک مخلوط کنید تا آرد سوخاری یکدست شود . اگر هم به ادویه جات علاقه ای ندارید به همان کمی نمک روی آرد سوخاری اکتفا کنید .
حالا در موادی که با هم مخلوط کردید مقداری ماء شعیر یا دلستر بریزید که آرد شما به غلظت معمولی یک آش برنجی برسد . بهترین نوع دلستر مورد استفاده دلستر لیمویی است اما توصیه میکنیم از دلستر توت فرنگی برای این کار استفاده نکنید چون روی طعم میگو خیلی تاثیر می گذارد .

میگو سوخاری (3)

میگوها را بعد از نیم ساعت از یخچال درآورده و باز هم در سبد بریزید تا مواد آن کامل بچکد . سپس میگوها را یکی یکی در مواد سوخاری غلطانده و در روغن داغ ماهیتابه سرخ کنید . حتما می دانید که برای سوخاری کردن ، مقدار روغن ماهیتابه باید بیشتر از حد معمول سرخ کردن معمولی باشد اما ما توصیه میکنیم که برای صرفه جویی از ماهیتابه های کوچک استفاده کنید چون پس از پایان کار مقدار زیادی از روغنهای شما اضافه می آید که دورریختنی هستند واسراف می شود .

میگو سوخاری (4)

میگو سوخاری (7)

شعله ی اجاق را ملایم نگه دارید و بعد از سرخ شدن یک طرف میگوها آن ها را برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید . نکته ای که در ظرافت و زیبایی سوخاری کردن میگوهای شما تاثیر میگذارد این است که میگوها را فاصله در ماهیتابه بگذارید تا سرخ شود . زیرا مواد سوخاری باعث چسبیدن میگوها به هم می شود .

میگو سوخاری (5)

تا سرخ شدن میگوها شما دست به کار شوید ویک پیازرا بردارید و حلقه حلقه برش بزنید . استفاده از پیازهای کوچک خیلی بهتر از پیازهای متوسط و درشت است . چون من دسترسی نداشتم از پیاز متوسط استفاده کردم .

میگو سوخاری (6)

پیازها را هم در مواد سوخاری بغلطانید و در روغن سرخ کنید . مواظب باشید که پیاز نسوزد چون مزه ی آن حسابی تغییر می کند . پیازها را به صورت گرد از ماهیتابه بردارید و سعی کنید با فاصله در یک طرف کنار هم بچینید چون پیازها بعد از سرد شدن خشک می شوند و برای تزیین غذا زیباتر هستند . حالا میگوها و پیازها را در یک ظرف گذاشته و به دلخواه خود تزیین کنید .

 

 

فاطمه

نگاشته شده توسط فاطمه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 125 مقاله ی منتشر شده دارند
فاطمه درباره خودش چنین می گوید : من کیستم ؟ موجودی که بی لطف خدا نیستم ...

تا این لحظه به جز شما 10,672 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی