بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

پخت میگو به روش قمر

آموزش پخت میگو به روشی متفاوت برای اولین بار در مجله ی اینترنتی قمر .

پخت میگو به روش قمر

بیشتر زیبایی و دلپسند بودن این  کباب میگو به خاطر استفاده ی هوشمندانه از ریحان است ، بله ریحانی که بیشتر مردم در باغچه ها دارند .

آموزش کباب

این کباب با اینکه بسیار زیبا و مناسب سفره های مهمانی است خیلی ساده تهیه می شود در واقع در اینجا نقش اصلی را سلیقه و خلاقیت ایفا می کند شما براحتی می توانید تفاوت دو نوع کباب را در زیر مشاهده کنید ! شما بعنوان یک میهمان کدام را می پسندید ؟!امروز در مجله اینترنتی قمر میگوی خوبی درست خواهید کرد ! تنها با استفاده از خلاقیت خودتان .

آموزش کباب

سبزی های معطر به خوبی به میگوها می چسبند و به راحتی می توانید سیخ را در دستتان بگیرید !

آموزش کباب

مواد لازم:

  • 1 فنجان برگ ریحان تازه، خرد شده
  • 1 سیر میخک
  • 4/1 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • چند گرم میگو ، پوست کنده (وزن بعد از پوست کندن)
  • کمی نمک و فلفل برای طعم و مزه
  • 7 سیخ چوبی کباب

دستور تهیه کباب میگوقمر

در یک دیس ریحان سبز خرد شده ، پنیر پارمسان ،نمک و فلفل را بخوبی با هم مخلوط کرده  سپس روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید .مخلوط موادی که آماده کردید را  روی میگوها بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید طوری که ریحان خرد شده در تمام قسمت های میگو دیده شود  مخلوط را حدود 10 دقیقا رها کنید .

سیخ های چوبی را حداقل به مدت 20 دقیقه در آب قرار دهید تا موقع کباب کردن نسوزند . اگر سیخ چوبی نداشتید از سیخ فلزی هم می توامنید استفاده کنید اما چون هدف تهیه غذای زیبا و اشتها برانگیز است بهتر است از سیخ چوبی استفاده کنید .

میگوها را به سیخ بکشید بهتر است برای هر سیخ بیشتر از 5عدد میگو نزنید فاصله ی بین هر میگو در سیخ را رعایت کنید قرار است همه چیز زیبا باشد ! به دقت به شکل زیر نگاه کنید

آموزش کباب
برای کباب کردن می توانید هم از کباب پز و هم از ماهی تابه گریل استفاده کنید . حرارت را خیلی زیاد نکنید تا میگو روغنش را از دست ندهد حدود 3-4 دقیقه زمان می برد تا یواش یواش رنگ میگوها کمی صورتی به نظر برسد سپس می توانید شعله را کمی زیاد کنید تا 3-4 دیگر با این حرارت  میگوها خوب کباب شوند .
پخت ساده میگو

امیدوارم از این آشپزی ساده لذت برده باشید نظرات خودتان را هم مطرح کنید .

نسرین کامروا

نگاشته شده توسط نسرین کامروا جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 53 مقاله ی منتشر شده دارند
نسرین کامروا درباره خودش چنین می گوید : متولد 1360 گیلان از 1 سالگی تهران زندگی می کنم . خانه دار و یک دختر 7 ساله دارم. بطور اتفاقی با مجله قمر آشنا شدم و از آن روز به بعد اینجا می نویسم .

تا این لحظه به جز شما 2,608 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۷ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها