دوره آموزش رایگان ساخت انوا...
همه چیز به سمتی می رود که سا...
بطور خیلی خلاصه و ساده برای ...
بستگی به اینکه چه هدفی را دن...
سایت چیست ؟\r\n\r\nشما با استفاده...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
سرویس خودرو

پخت میگو به روش قمر

آموزش پخت میگو به روشی متفاوت برای اولین بار در مجله ی اینترنتی قمر .

پخت میگو به روش قمر

بیشتر زیبایی و دلپسند بودن این  کباب میگو به خاطر استفاده ی هوشمندانه از ریحان است ، بله ریحانی که بیشتر مردم در باغچه ها دارند .

آموزش کباب

این کباب با اینکه بسیار زیبا و مناسب سفره های مهمانی است خیلی ساده تهیه می شود در واقع در اینجا نقش اصلی را سلیقه و خلاقیت ایفا می کند شما براحتی می توانید تفاوت دو نوع کباب را در زیر مشاهده کنید ! شما بعنوان یک میهمان کدام را می پسندید ؟!امروز در مجله اینترنتی قمر میگوی خوبی درست خواهید کرد ! تنها با استفاده از خلاقیت خودتان .

آموزش کباب

سبزی های معطر به خوبی به میگوها می چسبند و به راحتی می توانید سیخ را در دستتان بگیرید !

آموزش کباب

مواد لازم:

  • 1 فنجان برگ ریحان تازه، خرد شده
  • 1 سیر میخک
  • 4/1 فنجان پنیر پارمسان رنده شده
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • چند گرم میگو ، پوست کنده (وزن بعد از پوست کندن)
  • کمی نمک و فلفل برای طعم و مزه
  • 7 سیخ چوبی کباب

دستور تهیه کباب میگوقمر

در یک دیس ریحان سبز خرد شده ، پنیر پارمسان ،نمک و فلفل را بخوبی با هم مخلوط کرده  سپس روغن زیتون را به مخلوط اضافه کنید .مخلوط موادی که آماده کردید را  روی میگوها بریزید و به آرامی با هم مخلوط کنید طوری که ریحان خرد شده در تمام قسمت های میگو دیده شود  مخلوط را حدود 10 دقیقا رها کنید .

سیخ های چوبی را حداقل به مدت 20 دقیقه در آب قرار دهید تا موقع کباب کردن نسوزند . اگر سیخ چوبی نداشتید از سیخ فلزی هم می توامنید استفاده کنید اما چون هدف تهیه غذای زیبا و اشتها برانگیز است بهتر است از سیخ چوبی استفاده کنید .

میگوها را به سیخ بکشید بهتر است برای هر سیخ بیشتر از 5عدد میگو نزنید فاصله ی بین هر میگو در سیخ را رعایت کنید قرار است همه چیز زیبا باشد ! به دقت به شکل زیر نگاه کنید

آموزش کباب
برای کباب کردن می توانید هم از کباب پز و هم از ماهی تابه گریل استفاده کنید . حرارت را خیلی زیاد نکنید تا میگو روغنش را از دست ندهد حدود 3-4 دقیقه زمان می برد تا یواش یواش رنگ میگوها کمی صورتی به نظر برسد سپس می توانید شعله را کمی زیاد کنید تا 3-4 دیگر با این حرارت  میگوها خوب کباب شوند .
پخت ساده میگو

امیدوارم از این آشپزی ساده لذت برده باشید نظرات خودتان را هم مطرح کنید .

نسرین کامروا

نگاشته شده توسط نسرین کامروا جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 53 مقاله ی منتشر شده دارند
نسرین کامروا درباره خودش چنین می گوید : متولد 1360 گیلان از 1 سالگی تهران زندگی می کنم . خانه دار و یک دختر 7 ساله دارم. بطور اتفاقی با مجله قمر آشنا شدم و از آن روز به بعد اینجا می نویسم .

تا این لحظه به جز شما 2,635 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۷ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>