بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

کلم پر شده با گوشت آب پز و برنج

آموزش  کلم پر شده با گوشت آب پز و برنج

دستور غذای جدید پخت گوشت

خوب اگر از غذاهای تکرای خسته شدید امروز این غذای خوشمزه را امتحان کنید دستور پخت ساده و آسان و استفاده از مواد دم دست و توجه به امر مراقبت های غذایی و ارزش تغذیه ای از مواردی است که در آموزش های آشپزی قمر مورد توجه قرار می دهیم.

مواد لازم :کلم 250 گرم، 100 گرم گوشت، برنج 20 گرم، 5 گرم جعفری، گوجه فرنگی،

کلم بدون ساقه را در آب نمک قرار بدهید تا نرم شود و ساقه های هر برگ را قطع کنید .گوشت چرخ کرده را به همراه برنج و سبزهای معطر خرد شده بپزید . مواد پخته شده را خوب با هم مخلوط کنید . کف ماهی تابه را کمی با روغن آغشته کنید وبرگ های کلم را در کف ماهی تابه باز کنید مواد پخته شده را در برگ بریزید و آن را بپیچید بگذارید به مدت کمی در حرارت بدهید نگذارید زیاد سرخ شود فقط طبخ بدهید و سپس کمی نمک بزنید .غذای سالم شما آماده است با گوجه فرنکی و….تزئین کده نوش جان کنید .می توانید برای طعم بهتر از خامه ی ترش هم استفاده کنید

 

نسرین کامروا

نگاشته شده توسط نسرین کامروا جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 53 مقاله ی منتشر شده دارند
نسرین کامروا درباره خودش چنین می گوید : متولد 1360 گیلان از 1 سالگی تهران زندگی می کنم . خانه دار و یک دختر 7 ساله دارم. بطور اتفاقی با مجله قمر آشنا شدم و از آن روز به بعد اینجا می نویسم .

تا این لحظه به جز شما 3,687 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۲ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی