بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

کیک اسفناج کوینولا

کیک اسفناج کوینولا

اسفناج سبزی است بسیار مغذی که سرشار از ویتامین c , ویتامین k و سرشار از آنتی اکسیدن که ضد پیری و چین و چروک است می باشد .

در این پست از مجله ی اینترنتی قمر با آموزش کیک اسفناج کوینولا در خدمت شما هستیم .دستور پخت این غذا بسیار ساده است و می توانید امشب برای شام درست کنید و از آن لذت ببرید .ضمن اینکه طعم ملایم اسفناج باعث خواهد شد احساس رضایت بیشتری از صرف این غذا داشته باشید آموزش پخت کیک ساده

مواد لازم

½ فنجان کوینولا
4 عدد تخم مرغ
3 شاخه اسفناج تر
کمی  تره فرنگی
2 قاشق غذا خوری پونه کوهی تازه
کمی پنیر پیتزا
نمک و فلفل را به طعم و مزه……

دستور پخت

در یک ماهی تابه ی کوچک کوینلا را با یک فنجان آب برای جوشاندن آماد می کنیم و شعله را کم می کنیم تا مدت 15 دقیقه به آرامی بجوشد و تمام آب جذب شود .تخم مرغ و اسفناج و پونه ی کوهی و پنیر و نمک و فلفل  را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط می کنیم و هم می زنیم .مخلوط را در قالب هایی به اندازه ی یک فنجان بریزید و پنیر پیزا را در روی آن بریزید  و آن را در دمای 350درجه فارنهایت به مدت 15 الی 20 دقیقه جت پخت در فر قرار بدهید .(فراموش نکنید قالب را قبلا با کره چرب کنید .)

 

 

negin

نگاشته شده توسط negin جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 103 مقاله ی منتشر شده دارند
negin درباره خودش چنین می گوید : متولد دهم دیماه 64.فوق لیسانس شیمی آلی.خانه دار

تا این لحظه به جز شما 2,629 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb