بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش مرحله مرحله آش رشته با تمام نکات

امروز آموزش مرحله مرحله آش رشته با تمام نکات رو داریم این آش بسیار بسیار مورد قبول مهمون ها واقع شد و همه کلی تعریف کردند پس حتما یک بار هم که شده امتحانش کنید بریم سراغ آموزش آش رشته
آش رشته عطی پز شب یلدا

آش رشته
مواد لازم آش رشته برای ۶ تا ۸ نفر
نخود ۱ پیمانه
لوبیا ۱ پیمانه
عدس ۱ و نیم پیمانه
سبزی آش حدودا ۷۰۰ گرم(من یه بسته سبزی آش +ملاقه دیگه سبزی آش استفاده کردم )
پیاز ۶ عدد متوسط ( برای درست کردن پیاز داغ داخل آش ۳ عدد برای پیاز داغ تزیین ۳ عدد )
سیر ۲ بوته متوسط(۱ بوته برای سیر داغ داخل آش و ۱ بوته سیر برای سیر داغ تزیین)
رشته آش حدودا ۲۵۰ گرم
آرد ۲ قاشق سوپ خوری
نعنا ۲ قاشق سوپ خوری (برای داخل آش ) برای تزیین باز نعنا داغ درست کنید تقریبا دو تا ۳ قاشق سوپ خوری
نمک و زرد چوبه به میزان لازم
منظور از پیمانه (پیمانه پلوپز یا فنجون چینی.من از فنجون چینی سرویسم استفاده کردم)

اندازه بسته سبزی که استفاده کردم

سبزی آش سبزی اش

طرز تهیه
اول از همه نخود و لوبیا رو جداگانه شب تا صبح خیس کنید (نکته مهم این مرحله اینه که حبوبات رو با آب سرد یا آب ولرم خیس کنید تا بعد از چند ساعت یه جونه سفید رنگ خیلی کوچیک بزنه که ارزش غذایی آشتون هم بالا بره ) برای خیس کردن عدس نیازی نیست شب تا صبح خیس بخوره همین که دو ساعت قبل از درست کردن اش خیس بخور کافیه
صبح برای درست کردن آش کافیه نخود و لوبیا رو بزارید جداگانه پخته بشه (من از زودپز استفاده کردم)
حالا که نخود و لوبیا پخته شده کافیه یه قابلمه متوسط رو تا نصفه آب کنید (اگه آشتون غلیظ شد و آب کم کرد آب جوش بهش اضافه کنید) و بزارید تا به جوش بیاد بعد از جوش اومدن آب نخود و لوبیا رو بهش اضافه کنید همینطور عدس خیس خورده دوباره بزارید به جوش بیاد مواد و بعد سبزی رو بهش اضافه کنید توی این مرحله بزارید تا حبوبات و سبزی کامل پخته بشن

پخت نخود و لوبیا آش رشته

سبزی سلیقه ایه وقتی سبزی رو اضافه کردید با ملاقه امتحان کنید ببیند سبزی که تو ملاقه با حبوبات میاد به نظرتون خوبه یا کم سبزی میپسندید

میزان سبزی اش رشته

و بعد سیر داغ و پیاز داغ رو داخلش اضافه کنید

به این روش

کافیه پیاز داغ + سیر داغ + نعا+ دو قاشق زردچوبه +آرد (۲ قاشق) این مواد رو توی یکم روغن تفت بدین و داخل آش اضافه کنید اینجوری بوی خامی آرد و زرد چوبه گرفته شده آش رو کمی غلیظ میکنه

اضافه کردن سیر داغ و پیاز داغ و نعا داغ در اش قل زدن سبزی در اش آش رشته .....

آموزش پیاز داغ و سیر داغ

برای داخل آش ۱ بوته سیر رو پوست گرفته و ساطوری کنید و توی روغن فراوون و زرد چوبه کمی سرخ کنید (مواظب باشید سیر نسوزه ) برای پیاز داغ داخل آش ۳ عدد پیاز متوسط رو پوست بگیرید و خلال خلال کنید و توی روغن فراوون و زرد چوبه سرخ کنید بعد از سرخ کردن پیاز داغ و سیر داغ (برای بهتر شدن کار مواد رو در چند مرحله سرخ کنید تا قشنگ سرخ بشه نه اینکه همه پیازها یک دفعه سرخ بشه و جایی برای قشنگ سرخ شدن نداشته باشه) باید توی هر مرحله پیاز داغ و سیر داغ رو توی یه آبکش فلزی بریزید تا روغن اضافیش گرفته بشه

سیر داغ سیر داغ. سیر داغ آش رشته سیر داغ آش رشته .. پیاز داغ پیاز داغ
حالا که تمام مواد آش پخته شده رشته رو داخلش اضافه میکنیم اندازه رشته بسته به سلیقه شماست که کم رشته یا پر رشته بپسندید من یه بسته استفاده کردم

 

اضافه کردن رشته در اش رشته

حالا بزارید تا آش خودشو بگیره بعد بسته به سلیقتون کشک سایده شده رو با یکم آب رقیق کنید و داخلش بریزید و بزارید بپزه من تقریبا نصف شیشه کشک زدم با چشیدن امتحان کنید مزشو دوست دارید یا دوست دارید پر کشک تر باشه بعد از اضافه کردن بزارید باز بپزه و جابیفته آش بعد از اضافه کردن کشک اگه رنگ آش پسندتون نبود میتونید زرد چوبه با روغن سرخ کنید و به آش اضافه کنید من در طول پخت آش دوبار زردچوبه سرخ کردم با روغن و بهش اضافه کردم هر بار یه قاشق غذا خوری زردچوبه زدم شما بسته به سلیقتون استفاده کنید

آش رشته کامل پخت آش رته همراه فوت و فن
نکات مهم
از اول تا آخر پخت آش درب قابلمه باز باشه وگرنه آش رنگش تیره میشه مخصوصا سبزی آش اگه درب قابلمه بسته باشه رنگش تیره میشه

میزان کشک و رشته و سبزی سلیقه ایه وقتی سبزی رو اضافه کردید با ملاقه امتحان کنید ببیند سبزی که توی ملاقه با حبوبات میاد به نظرتون خوبه یا کم سبزی میپسندید

بعضیا آش رشته رو بدون کشک دوست دارن برای همین آخر بار بهش اضافه کردم و توی مواد لازم اضافه نکردم

اطراف ما توی آش رشته تیکه های چغندر اضافه میکنن (ولی من اضافه نمی کنم بدون چغندر بیشتر دوست دارم)

آبی که برای این آش استفاده کردم ۸ لیتر بود (چون مواد رو یه بار توی زودپز ریختم پر شد و زودپزم ۸ لیتری بود ) باز بسته به رشته ای که دوست دارید استفاده کنید شاید آب کمتر یا بیشتر ببره برای شما پس آب جوش کنار دستتون باشه که اگه غلیظ شد آش آب بهش اضافه کنید

اگر آشتون آبکی شد و غلیظ نبود میتونید دوتا قاشق غذا خوری آرد رو با یکم آب رقیق کنید و داخل آش اضافه کنید صبر کنید تا آش یکم خودشو بگیره و غلیظ بشه اگه باز غلظتش پسندتون نبود میتونید دوباره این کار رو انجام بدین

آش رشته عطی پز شب یلدا

 

آش رشته

 

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید (توی نذری پزون هاتون منم از دعای خیرتون بی نصیب نزارید)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,341 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۴ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها