بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

نحوه خلال کردن پسته برای تزیین کیک و شیرینی

برای تزیین کیک ,شیرینی, حلوا و حتی تزیین نون و پنیر میتونید از خلال پسته استفاده کنید و چه بهتر که این خلال پسته رو خودتون درست کنید

برای این کار اگر از پسته تازه استفاده میکنید کافیه پسته ها رو مغز کنید و بعد پوست نازک اون رو به راحتی جدا کنید و پسته رو از وسط نصف کنید تا دو لپه بشه و بعد با چاقو اونو به اندازه ای که دوست دارید خلال کنید و بعد توی یه جای سایه خشک کنید میتونید کف یه سینی دستمال آشپزخونه تمیز پهن کنید و خلال ها رو روی اون بریزید و سر یخچال توی آشپزخونه قرار بدین تا خشک بشه و بعد برای تزیین ازش استفاده کنید کلی هم کییف کنید که خودتون خلال کردین .
حالا
اگه فصل پسته تازه نبود و دوست داشتین پسته رو خودتون خلال کنید کافیه پسته خشک رو مغز کنید بعد مغز های پسته رو توی آب قرار بدین تا پوست اون نرم بشه و خلال کنید اگر هم عجله دارین میتونید مدت خیلی کمی توی آب جوش قرار بدین تقریبا ۱۰ دقیقه و در ظرف رو قشنگ ببندید تا عرق کنه (اگر بیشتر بمونه حالت پختگی میگیره) حالا به راحتی پوست پسته رو جدا کنید (درست مثل خلال کردن بادام)
نکته دیگه اینکه
اگه یه زمانی پسته رو خواستین مغز کنید برای استفاده خودتون و خیلی کم پسته بازبود کافیه یه پوست پسته بردارین و با فشار به اون قسمت که خیلی خیلی کم باز بوده پسته رو خندون کنید و لذت ببرید
اگر پسته های شما کلا بسته و اصلا خندون نبود میتونید برای چند ساعت پسته ها رو توی آب نمک قرار بدین تا روی اون یه شکاف بیفته(توی آب هم میتونه باشه)
امیدوارم این پست مفید بوده باشه .
اینم یه عکس از خلال کردن پسته که تمام مراحلش رو کنار هم قرار دادم و تزیین حلوا با پسته هایی که خلال کردیم

نحوه خلال کردن پسته (۴) حلوای مجلسی (۳) حلوای مجلسی (۲)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,391 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۵ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها