بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

خورش قیمه با ارزش غذایی بالا

اگر دوست دارید یه خورش قیمه خیلی خوشمزه و با ارزش غذایی بالایی برای عزیزانتون درست کنید پیشنهاد میکنم این پست رو کامل بخونید توی این خورش قیمه من از سبوس گندم . آلو و پر زردالو یا همون زردالو خشک استفاده کردم که ارزش غذایی خورش رو بیشتر کرده  اول از همه دوست دارم با سبوس گندم آشنا بشید منبع فواید سبوس گندم از عصر ایران است

 فیبرهای محلول با اتصال به اسیدهای صفرا که دارای کلسترول هستند مانع جذب آن‌ها می‌شود و از این طریق چربی و کلسترول خون را کاهش و از چاقی جلوگیری می‌کند.

عضو اتحادیه گیاهان دارویی مشهد گفت: مصرف روزانه سبوس گندم در زنان، خطر ابتلا به سرطان سینه را کاهش می‌دهد.

علی لپه‌ئیان در گفت‌وگو با ایسنا، در خصوص خواص دارویی سبوس گندم اظهار کرد: با مصرف روزانه سبوس گندم می‌توان از ابتلا به بیماری‌های پوکی‌استخوان، یبوست« اختلالات روده بزرگ»، کم‌خونی، چاقی، چربی‌خون، سرطان روده، بیماری‌های قلبی و عروقی، سوء هاضمه، ‌ضعف اعصاب، ضعف عمومی و جنسی پیشگیری کرد.

وی خاطر‌نشان کرد: سبوس، جدار خارجی گندم است که دارای مقادیر زیادی از مواد فسفردار، همچنین دارای انواع ویتامین‌های E و B ،‌آهن، منیزیم، روی و کمی کلسیم است.

لپه‌ئیان در ادامه گفت: ویتامین E و روی موجود در سبوس از ریزش و سفید شدن زود هنگام موی سر جلوگیری و باعث شادابی و طراوت پوست می‌شود.

وی افزود: فیبر موجود در سبوس موجب می‌شود هضم مواد نشاسته‌ای با سرعت کمتری انجام شود که در نتیجه قند به آهستگی و به میزان کم‌تری وارد خون شده و همچنین از بالا رفتن یک‌باره قندخون جلوگیری می‌کند.

عضو جامعه اسلامی احیاء گیاه درمانی ایران گفت: در تنظیم سیستم گوارش و رفع یبوست هیچ ماده‌ای با قدرت سبوس برابری نمی‌کند و سبوس موجب رانش مدفوع در طول لوله‌های روده کوچک و بزرگ شده و تحرکات موجی شکل روده‌ها را تقویت می‌کند، در نهایت ملین و برطرف کننده یبوست است.

وی بیان کرد: فیبرهای محلول با اتصال به اسیدهای صفرا که دارای کلسترول هستند مانع جذب آن‌ها می‌شود و از این طریق چربی و کلسترول خون را کاهش و از چاقی جلوگیری می‌کند.

لپه‌ئیان اظهار کرد: فیبر موجود در سبوس برای درمان یبوست و تنظیم سیستم گوارش بسیار مفید است.

وی تاکید کرد: سبوس گندم از بیشتر املاح و ویتامین‌های مورد نیاز بدن به اندازه کافی برخوردار است لذا مصرف آن در دوران بارداری و شیردهی به مادران توصیه می‌شود و چنانچه به طور مداوم مصرف شود عامل افزایش قد در کودکان و نوجوانان نیز خواهد شد.

لپه‌ئیان اظهار کرد: طریقه مصرف سبوس گندم این است که روزانه برای هر نفر یک تا دو قاشق غذاخوری در داخل انواع غذاهایی چون انواع سوپ‌ها و آش، سالاد، ماست و انواع خورشت‌ها، کتلت، کوکو سبزی و سیب‌زمینی،‌ انواع خوراک‌ها ریخته شود و یا یک قاشق مرباخوری داخل یک لیوان شیر و یا انواع آبمیوه‌ها استفاده شود.

وی در خصوص طرز تهیه ماسک صورت سبوس گفت: یک قاشق غذاخوری سبوس گندم، دو قاشق ماست تازه را کاملا مخلوط نموده پس از ۵ دقیقه به عنوان ماسک صورت مصرف نمایید و ۱۵ دقیقه بعد با آب ولرم بشویید.

لپه‌ئیان در ادامه به طرز تهیه سس سبوس اشاره کرد و گفت: از مخلوط یک قاشق غذاخوری سبوس،‌۶ قاشق غذاخوری آبلیمو، یک قاشق روغن زیتون و مقدار کمی نمک می‌توان سس سبوس را استفاده کرد.

وی با اشاره به راه تهیه سوپ برای درمان یبوست گفت: «آلو، روغن زیتون، برنج نیمه ایرانی، اسفناج، ‌کدو سبز رنده شده و جعفری» را مخلوط کرده و زمانی که سوپ پخته شد و آماده ظرف کردن بود یک یا دو قاشق غذاخوری سبوس را داخل سوپ ریخته و شب‌ها به جای شام میل کنید.

وی همچنین برای پیشگیری از سفیدی و ریزش مو افزود: یک قاشق سبوس گندم را با یک لیوان آب جوش دم کرده ( حرارت غیر مستقیم) سپس آب آن را صاف کرده، دو سوم آن را میل کنید و یک سوم آب آن را به سر بمالید.

حالا که فهمیدم چقدر این سبوس گندم برای سلامتی ما مفیده پیشنهاد میکنم مثل یه ادویه ازش استفاده کنید

بریم سراغ آموزش خورش قیمه

مواد لازم برای ۵ نفر

گوشت ۳۰۰ گرم (بهتره  مثل این آموزش از گوشت گوسفندی استفاده بشه)

لپه : ۱۰۰ گرم

رب گوجه و زردچوبه به میزان لازم

پره زردآلو: ۲ عدد

آلو : ۲ عدد

آبلیمو : به میزان لازم

پیاز : ۱ عدد بزرگ

سبوس گندم : ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری (سبوس گندم رو میتونید از نانوایی بربری تهیه کنید)

طرز تهیه:

برای شروع گوشت رو با کمی روغن و پیاز خرد شده داخل یه تابه تفت بدین بعد از یه تفت دادن تمام گوشت و پیاز رو از ظرف بیرون بیارید

قیمه (۲)

قیمه (۳)

حالا رب گوجه رو با کمی روغن سرخ کنید برای اینکه رنگ رب گوجه قشنگ باز بشه و رب نسوزه هم بزنید بعد از اینکه بوی خامی رب گوجه گرفته شد و کمی سرخ شد زردچوبه رو اضافه کنید و هم بزنید تا رب نسوزه

قیمه (۴)

توی این مرحله لپه رو توی یه ظرف جدا گانه بپزید بعد از اینکه لپه تقریبا پخته شد آبکش کنید و بشورید حالا باید لپه ها رو با کمی روغن سرخ کنید (این کار باعث میشه لپه ها بوی بدی نده ) حالا توی قابلمه یا زود پز لپه ,گوشت و پیاز ,رب گوجه سرخ شده,پره زردآلو ,آلو,کمی دارچین و سبوس گندم  رو اضافه کنید و تمام مواد رو کمی تفت بدین و به اندازه ای که روی مواد رو آب بگیره آب سرد بهش اضافه کنید + دو لیوان بیشتر آب و بزارید تا کاملا خورش جابیفته و گوشت پخته بشه

قیمه (۶)

 

قیمه (۷)

 

اینم سبوس گندم

قیمه (۵)

بعد از این مرحله نوبت به مزه دار کردن خورش میرسه حالا آبلیمو  و نمک بهش اضافه کنید(میزان آبلیمو و نمک رو بسته به ذائقه خودتون تنظیم کنید) و بزارید ۲۰ دقیقه مزه دار بشن

قیمه (۸)

بعد از حاضر شدن خورش کمی سیب زمینی سرخ شده و بادمجان سرخ شده حاضر کنید و کنار ظرف قرار بدین

قیمه (۹)

 

قیمه (۱)

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 773 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۴ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی