بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

لبو

امروز اموزش کامل لبو رو داریم که کلی هم توی زمستون میچسبه و خیلی هم راحته اول از همه یکم با لبو آشنا بشیم ۱_ چغندر حاوی ویتامین های : A، B، C و عناصر : آهن ، کلسیم ، فسفر ، منیزیم ، منگنز ، پتاسیم ، ارسنیک ، روبیدم و از موادی مثل آلبومین ، قندها ، چربی و هیدرات کربن تشکیل شده است
۲_ چغندر بعلت داشتن ارسنیک و روبیدم از بیماری جذام جلوگیری کرده و همچنین بخاطر داشتن فسفر غذای خوبی برای تقویت مغز بوده و موجب تقویت حافظهو اعصاب می شود
۳_ چغندر اشتها آور ، مدر ، دافع اسید اوریک ، مقوی ، ملین ، آرام بخش و تصفیه کننده خون می باشد

۴_ مصرف چغندر برای افرادی که به بیماریهایی مانند : سوء هاضمه ، اسهال خونی، بواسیر ، سیاتیک ، ورم کلیه ، درد کلیه ،سکته مغزی ، التهاب مثانه ، ضعف حافظه ، ناراحتی عصبی و پوستی مبتلا می باشند می تواند مفید واقع شود
۵_ خوردن آب برگ چغندر در موارد ، سردرد، چاقی ، درد دندان ، و زخم معده اثر بسیار سودمندی می تواند داشته باشد
۶_ مصرف برگ چغندر در رفع بیماری التهاب کبدی اید از دمکرده آن استفاده کرد
۸_ ضماد برگ چغندر در رفع ورم پشت پا و موخوره اثر درمانی دارد ، همچنین ضماد آن مخلوط با عسل در رفع عارضه پوستی کهیر اثر خوبی داشته و موجب بر طرف شدن آن می شود
۹_ شستشوی موی سر با آب جوشانده برگ چغندر مانع شوره موهای سر می شود
۱۰_ جهت افزایش قدرت چغندر در ایجاد اثر پاک کنندگی بیشتر در کبد ، آب چغندر را گرفته و همراه باآب هویج مصرف نمایید
۱۱_ برای تسکین درد گوش توصیه شده است که آب چغندر را باروغن بادام گرم مخلوط کرده و در داخل گوش بچکانید

مضرات چغندر
۱_ افراد مبتلا به سوء هاضمه باید از افراط در خوردن چغندر خودداری کنند
۲_ اشخاصی که به قند خون مبتلا می باشند مجاز به مصرف چغندر نمی باشند
۳_ خوردن برگ چغندر ممکن است که در بعضی افراد موجب استفراغ ، دلپیچه و در برخی کودکان باعث حساسیت شود
۵_ اشخاص مبتلا به فشار خون و ناراحتی هایمعده باید در مصرف چغندر احتیاط کنند

منبع فواید و مضرات لبو  آکاایران

لبو  (۱۲)

بریم سراغ آموزش برای شروع کار پوست لبو ها رو با پوست کن بگیرید و بعد اون ها رو توی زودپز بزارید و به اندازه ای آب اضافه کنید تا کاملا روی لبوها آب باشه  تقریبا ۲۰ دقیقه بهش زمان بدین تا لبو بپزه ولی شکلش عوض نشده باشه یعنی وقتی چنگال بهش میزنید جای چنگال روی اون بمونه ولی لبوها له نشده باشه

بعد از پخت اینجوری میشه

لبو  (۳) اون ها رو به سلیقه خودتون برش بزنید میتونید حلقه حلقه کلفت یا نازک برش بزنید (برش های من زیاد کلفت نبود) میتونید بعد از حلقه حلقه کردن اون ها رو با قالب شیرینی قالب بزنید

لبو  (۵)

حالا نوبت به نکته اصلی لبو میرسه من ۴ تا دونه لبو داشتم حالا از اون آبی که توی زودپز اضافه اومده به اندازه ۴ تا فنجون (فنجون های چینی من به اندازه یه لیوان متوسط آب میگیره) آب از زود پزتون بردارید و ۴ قاشق شکر بهش اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا شکر کاملا حل بشه

لبو  (۷)

حالا برش های لبو رو به آرومی داخل قابلمه بچینید و از این مایعی که درست کردین روی اون قرار بدین

لبو  (۱۰)

حالا شعله رو کم کنید و بزارید کاملا مزه دار و مغز بخت بشه زمانی لبو حاضره که تقریبا یکی فنجون از سس توی قابلمه بمونه (تقریبا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه  زمان میبره)

حالا لبوهای خوشمزتون رو توی ظرف مورد نظرتون تزیین کنید و از اون سس روی اون بریزید

لبو  (۱۲)

پیشنهاد میکنم حتما درست کنید خیلی خوشمزه میشه و توی این سرما کلی کییف میده

موفق و شاد باشید

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 654 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها