بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

پیراشکی آهنی

امروز آموزش پیراشکی سرشار از آهن رو داریم که خودم درست کردم و اسمشو گذاشتم پیراشکی آهنی
پیراشکی اهن (۱)
این آموزش مواد لازم خاصی نداره و میتونید بسته به سلیقه موادشو عوض کنید به جز اون سبزی که من استفاده کردم به اسم یونجه تعجب نکنید یونجه خواص خیلی زیادی داره اگه مختصر بخوام بگم ( آهن موجود در یونجه ۲ برابر اسفناجه و همچنین ۳ برابر شیر کلسیم داره و ۴ برابر لیمو ترش ویتامین ث داره و سرشار از پروتئین های مقوی . مغذی و خونساز از قبیل لیزین، فنیل آلانین، آسپارازین و سیستین و در تقویت عمومى بدن بى نظیره و برای رفع کم خونى بسیار موثر)
اینم عکس یونجه عزیز
پیراشکی اهن (۸)
خوب حالا دیگه بریم سراغ پیراشکی آهنی
برای راحتی کار من از خمیر پیراشکی آماده استفاده کردم شما اگه دوست دارید خودتون خمیر رو حاضر کنید اینجا رو کلیک کنید آموزش خمیر پیراشکی اگر هم دوست دارید مثل این آموزش خیلی راحت از خمیر آماده پیراشکی استفاده کنید
اول از همه من اومدم ۳ تا سیب زمینی متوسط رو شستم و حلقه حلقه کردم
پیراشکی اهن (۲)
و بعد آبپز (اینجوری خیلی سریع ابپز میشه بعد از اون نیاز هم به گرفتن پوست سیب زمینی نیست ) بعد اومدم کمی یونجه تازه رو شستم (کمتر از یه مشت) و حسابی با چاقو ساطوری کردم
پیراشکی اهن (۸)

پیراشکی اهن (۱۲)
(توی این مرحله اگه دوست دارین یک سبزی پلویی به این سبزی اضافه کنید که خوشمزه تر بشه ولی من چون نیاز شدید به آهن داشتم فقط یونجه استفاده کردم) در کل یکی دوتا قاشق غذا خوری یونجه ساطوری کافیه. بعد از اینکه سیب زمینی آبپز شد با گوشت کوب حسابی له کردم
پیراشکی اهن (۱۹)

پیراشکی اهن (۲۲)
و توی یه ماهیتابه یه کوچولو روغن ریختم(حتما از روغن کم استفاده کنید که خمیر پیراشکی رو خراب نکنه) و پوره سیب زمینی و یونجه ساطوری اضافه کردم بعد از یه تفت کوچولو نمک. فلفل سیاه و به اندازه نصف قاشق مربا خوری زیره سیاه بهش اضافه کردم و تفت دادم
پیراشکی اهن (۲۱)
(حتما از سیر یا زیره سیاه استفاده کنید چون یونجه مثل اسفناج نفخ میاره و طبیعتش سرده)
حالا نوبت اونه که از این مواد داخل خمیر قرار بدیم و بعد از پیچیدن خمیر اون ها رو یا سرخ کنیم یا توی فر قرار بدیم که من اومدم سه طرف مشما خمیر آماده رو باز کردم و یکم از مواد وسطش گذاشتم
پیراشکی اهن (۲۳)

پیراشکی اهن (۲۴)
و لایه بالایی خمیر روی هم قرار دادم و با استفاده از چنگال به لبه ها فشار دادم و لبه های خمیر رو به هم وصل کردم
پیراشکی اهن (۲۵)

پیراشکی اهن (۲۶)

پیراشکی اهن (۳۲)

پیراشکی اهن (۳۳)
و بعد از مشما جدا کردم و توی روغن سرخ کردم تزینش دیگه به سلیقه شما
پیراشکی اهن (۳۷)

پیراشکی اهن (۴۵)

پیراشکی اهن (۱)
با این مواد من ۱۰ پیراشکی درست کردم
نکته مهم در این پست اینه که اصلا نباید در استفاده از یونجه زیاده روی کنید چون استفاده زیادش به خاطر نفخ و گاز معده اصلا مناسب نیست در هر وعده به اندازه یکی دوتا قاشق یونجه ساطوری کافیه نکته دیگه اینکه اگه توی غدا از یونجه زیادی استفاده کنید غذاتون تلخ میشه
عطی نوشت : میتونید مثل من یونجه رو توی سایه خشک کنید و بعد از آسیاب کردن توی هر غذایی که دوست دارین یکم استفاده کنید و از این قرص آهن طبیعی لذت ببرید

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 225 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها