بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش تصويري طبخ ميرزاقاسمي

سلام دوستان عزيزم
امروز ميرزاقاسمي درست كردم. البته بادمجون ها رو بجاي كبابي كردن، سرخ كردم.
مواد لازم براي دو نفر:
دو عدد بادمجان
دو عدد گوجه
يك پياز متوسط
دو عدد تخم مرغ
سه حبه سير بزرگ
نعناع داغ براي تزئين
روغن
نمك فلفل و زروچوبه

ابتدا پياز هاي خلالي رو سرخ كردم. سيرهاي خرد شده رو هم جداگانه سرخ كردم.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۳۰

بادمجان هم جداگانه سرخ شدند.و همچنين نعناع داغ رو هم جداگانه آماده كردم.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۳۹
بعد گوجه ها رو رنده كردم و ريختم داخل ماهيتابه تا خوب بپزه و آبش تموم شه.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۲۱

تو اين فاصله بادمجون هاي سرخ شده رو ريش ريش كنيد يا مثل من بكوبيد.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۴۵ IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۶۰۳

بعد از اينكه آب گوجه فرنگي ها تموم شد، بادمجون، پيازداغ، سيرداغ و ادويه رو اضافه كنيد و در انتها تخم مرغ ها اضافه ميشن و خوب مخلوط كنيد و بعد درب ماهيتابه رو ببنديد، زيرش رو كم كنيد و بعد از يك دقيقه خاموش كنيد.

 IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۷۲۹
IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۹۰۱

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۴۲۱۳

در انتها با نعناع داغ سرو کردم:

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۴۱۴۱۸ IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۴۱۴۲۳

پروانه

نگاشته شده توسط پروانه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 258 مقاله ی منتشر شده دارند
پروانه درباره خودش چنین می گوید : میخواهم سبک باشم... سبک شوم... آنقدر که با ملایم‌ترین نسیم به پرواز درآیم...

تا این لحظه به جز شما 198 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۸ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها