دوره آموزش رایگان ساخت انوا...
همه چیز به سمتی می رود که سا...
بطور خیلی خلاصه و ساده برای ...
بستگی به اینکه چه هدفی را دن...
سایت چیست ؟\r\n\r\nشما با استفاده...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
سرویس خودرو

آموزش تصويري طبخ ميرزاقاسمي

سلام دوستان عزيزم
امروز ميرزاقاسمي درست كردم. البته بادمجون ها رو بجاي كبابي كردن، سرخ كردم.
مواد لازم براي دو نفر:
دو عدد بادمجان
دو عدد گوجه
يك پياز متوسط
دو عدد تخم مرغ
سه حبه سير بزرگ
نعناع داغ براي تزئين
روغن
نمك فلفل و زروچوبه

ابتدا پياز هاي خلالي رو سرخ كردم. سيرهاي خرد شده رو هم جداگانه سرخ كردم.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۳۰

بادمجان هم جداگانه سرخ شدند.و همچنين نعناع داغ رو هم جداگانه آماده كردم.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۳۹
بعد گوجه ها رو رنده كردم و ريختم داخل ماهيتابه تا خوب بپزه و آبش تموم شه.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۲۱

تو اين فاصله بادمجون هاي سرخ شده رو ريش ريش كنيد يا مثل من بكوبيد.

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۳۴۵ IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۶۰۳

بعد از اينكه آب گوجه فرنگي ها تموم شد، بادمجون، پيازداغ، سيرداغ و ادويه رو اضافه كنيد و در انتها تخم مرغ ها اضافه ميشن و خوب مخلوط كنيد و بعد درب ماهيتابه رو ببنديد، زيرش رو كم كنيد و بعد از يك دقيقه خاموش كنيد.

 IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۷۲۹
IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۳۹۰۱

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۳۴۲۱۳

در انتها با نعناع داغ سرو کردم:

IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۴۱۴۱۸ IMG_۲۰۱۵۱۰۱۴_۱۴۱۴۲۳

پروانه

نگاشته شده توسط پروانه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 258 مقاله ی منتشر شده دارند
پروانه درباره خودش چنین می گوید : میخواهم سبک باشم... سبک شوم... آنقدر که با ملایم‌ترین نسیم به پرواز درآیم...

تا این لحظه به جز شما 212 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۸ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>