بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای آسان

سلام به همگی

پریشب به سرم زد یکمی بیسکوئیت یا شیرینی درست کنم. یه مدل بیسکوئیت کره ای درست کردم که واقعا بافت نرم و لطیفی پیدا کرد.

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۱۱)

مواد لازمی که من استفاده کردم:

– آرد ۱۵۰ گرم – هر لیوان استاندارد فرانسوی  ۱۲۵ گرم آرد هست.

با این حساب شما باید یک لیوان و یک پنجم لیوان آرد داشته باشید.

– کره ۱۰۰ گرم

– نصف لیوان شکر

وانیل نصف قاشق چایخوری

– نمک ۱ پنس

– سفیده ی تخم مرغ یک عدد

– دارچین ۳ قاشق غذاخوری سر صاف + مقداری هل سائیده شده

– زعفرون دم کرده

– نکته: میتونید بجای دارچین و هل از پودر کاکائو استفاده کنید.

طرز تهیه:

مواد لازم - بیسکوییت کره ای

مواد لازم را از قبل توی دمای آشپزخونه بذارید و اجازه بدید تا کره نرم بشه.

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی

کره ی نرم شده را با همزن خوب بزنید و بعد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و مجددا خوب با همزن بزنید:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۱)

بعد هم سفیده ی تخم مرغ رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنید و در آخر نمک و آرد را به مواد اضافه کنید و مجددا با همزن بزنید:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۲)

حالا توی دو تا کاسه ی جداگانه، داخل یکی زعفران دم کشیده دارید و داخل اون یکی دارچین و هل سائیده، مواد را نصف کنید:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۳)

زعفران دم شده

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۵)

دارچین و هل سائیده

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۴)

و خوب مخلوط کنید:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۶)

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۷)

بعدشم وقت درست کردن قیف هستش:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۸)

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۹)

داخل سینی فر کاغذ روغنی بذارید. فر رو با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید. و بعد با دقت و آرامش، بیسکوئیت ها رو به اندازه ی دلخواه از قیف داخل سینی منتقل کنید. رعایت فاصله بین بیسکوئیت ها فراموش نشه. چون  بیسکوئیت ها کمی پهن میشن.

وقتی گذاشتید داخل فر، حتما پای فر بمونید. حدود ده دقیقه کافیه برای پخت بیسکوئیت ها. ولی به زمان توجهی نکنید. تا رنگ لبه ی کناری و زیرین بیسکوئیت ها طلایی شد، باید سریعا بیرون بیارید. وگرنه سفت میشن.

موقعی که سینی را از فر خارج کردید، به بیسکوئیت ها دست نزنید!

بذارید حدود ۵ دقیقه بگذره تا سرد بشن و بعد به راحتی از روی کاغذ روغنی جدا میشن.

طعم دارچین و هل خیلی عالی بود ولی بیسکوئیت های با طعم زعفرون مثل شرینی کشمشی شده بودن.

تا جایی که به سرم زد، دفعه ی بعد همه ی مواد را زعفرونی کنم و بهش کشمش اضافه کنم و قاشق قاشق بذارم توی سینی فر. تا شیرینی کشمشی داشته باشم.

بیسکوئیت ها خیلی لطیف و معطر و خوشمزه شدند. اونها رو داخل ظرف دربسته توی یخچال نگهداری کنید.

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۱۰)

بیسکوئیت ها را با چای نوش جان کنید:

طرز تهیه بیسکوئیت کره ای - بیسکوئیت با طعم دارچین و هل- بیسکوئیت زعفرانی (۱۲)

پروانه

نگاشته شده توسط پروانه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 258 مقاله ی منتشر شده دارند
پروانه درباره خودش چنین می گوید : میخواهم سبک باشم... سبک شوم... آنقدر که با ملایم‌ترین نسیم به پرواز درآیم...

تا این لحظه به جز شما 639 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۸ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها