بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

مربای بهارنارنج

سلام عزیزانم

بهار گذشت و من تازه فرصت پیدا کردم شکوفه های خشک بهارنارنج رو که تهیه کرده بودم، مربا کنم.

مواد لازم برای مربای بهارنارنج:

۲ لیوان شکوفه ی خشک بهارنارنج که می توانید از عطاری تهیه کنید.

۳ لیوان شکر

۲ لیوان آب

آب لیموی تازه نصف فنجان

عرق بهارنارنج ( اگر پیدا نکردید میشه عرق بهارنارنج رو حذف کنید) نصف فنجان

پوست لیموی رنده شده مقداری

طرز تهیه:

شکوفه ی خشک شده ی بهارنارنج رو بصورت دم کرده اگر مصرف کرده باشید، می دونید که با وجود عطر فراوون و بی نظریش، طعمش به تلخی میزنه. برای همین شکوفه های خشک رو که عطر بسیار عالی هم دارن، داخل آب گرم بریزید و بعد از کمی خیس خوردن، بذارید روی حرارت و وقتی جوشید، حدود ۵ دقیقه بذارید جوش بزنه. بعد آبش رو خالی کنید و وقتی کمی سرد شد، کمی با دست آبش رو فشار بدید تا آبش گرفته بشه. این کار برای گرفتن تلخی بهارنارنجه.

اینا شکوفه های بهارنارنج هستن:

و اینا هم شکوفه های خشک شده هستند:

مربای بهارنارنج

گذاشتم خیس خوردن:

 

مربای بهارنارنج (۱)

بعد درب قابلمه رو گذاشتم تا بجوشه:

مربای بهارنارنج (۲)

وقتی تلخی بهارنارنج رو گرفتید، دوباره اونها رو داخل آب گرم بریزید و بذارید کمی داخل آب بمونن حدود ده دقیقه و یک بار دیگه آبشونو خالی کنید.

حالا توی این مرحله بهارنارنج رو داخل قابلمه بریزید، ۲ لیوان آب و ۳ لیوان شکر رو اضافه کنید و بذارید جوش بیاد:

مربای بهارنارنج (۳)

بعد زیرش رو کم کنید و بذارید قوام بیاد.

مربای بهارنارنج (۵)

در اواخر کار،  پوست لیموها رو رنده کنید و آب لیموها رو هم بگیرید و به اندازه ی نصف فنجان آب لیموی تازه و قدری پوست لیموی رنده شده رو بهش اضافه کنید:

مربای بهارنارنج (۴)

وقتی مربا کاملا سرد شد، اونو داخل شیشه بریزید.

نکته :

قبل از ریختن مربا داخل شیشه، داخل شیشه رو آب جوش بگردونید تا شیشه کاملا پاکسازی بشه، و بعد مربای سرد رو داخلش بریزید. این کار از کپک زدن مربا جلوگیری می کنه.  مربای بهارنارنج (۶)خوب است بدانیم که :

بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس، انواع نوشیدنی‌های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز، سوهان و … کاربرد بسیار دارد.

بزرگترین تولیدکنندگان بهارنارنج ایران، شهرهای استان مازندران مانند ساری و بابُل و نیز شهر شیراز هستند.

بهار (گل) درخت نارنج در فصل بهار

خواص دارویی

  • مهم‌ترین خاصیت دارویی عرق بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. عرق بهار نارنج آرامش‌بخش و ضد هیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را کاهش می‌دهد.
  • عرق بهار نارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می‌برد.
  • برای کنترل تشنج‌ها و حمله قلبی هم عرق بهار نارنج را توصیه می‌کنند.
  • اگر مشکل کم‌خوابی یا بی‌خوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.
  • اشتها آور و ضد سرفه است.
  • برای درست کردن چای بهار نارنج، کافی است ۱۰ گرم از گل بهار نارنج را در دو لیوان آب‌جوش به مدت ۲۰ دقیقه بجوشانید. سپس آن را صاف کرده و همراه با یک قاشق سوپ‌خوری عسل میل کنید.
  • با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت.
پروانه

نگاشته شده توسط پروانه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 258 مقاله ی منتشر شده دارند
پروانه درباره خودش چنین می گوید : میخواهم سبک باشم... سبک شوم... آنقدر که با ملایم‌ترین نسیم به پرواز درآیم...

تا این لحظه به جز شما 601 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۵ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی