بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

کلمپه

مواد لازم کلمپه برای ۱۰ نفر

روغن جامد : ۲۵۰ گرم

آرد : ۵۰۰ گرم

ماست : ۱۸۰ گرم

زرده تخم مرغ : ۲ عدد

بکینگ پودر : ۱ قاشق چای خوری

زعفران دم کرده به میزان لازم

مواد داخلی کلمپه

خرما : ۱۵۰ گرم

گردوی خرد شده : ۵۰ گرم

پودر هل : نصف قاشق چای خوری

دارچین: نصف قاشق چای خوری

گلاب : یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه

ابتدا آرد را با روغن جامد آب شده در ظرفی مخلوط کنید  و کمی ورز دهید تا حالت خمیری بگیرد در مرحله بعد در ظرفی دیگر ماست ,  بکینگ پودر , زردهای  تخم مرغ  و زعفران دم کرده را با استفاده از یک قاشق کمی هم بزنید و با مواد قبل که حالت خمیری گرفته بود مخلوط کنید و کمی ورز دهید (این خمیر حالت چسبندگی دارد)

کلمپه (۹) کلمپه (۱۱), خمیر را به مدت دو ساعت در یخچال استراحت دهید تا چسبندگی آن از بین برود بعد از دو ساعت خمیر را بین دو لایه نایلون به قطر نیم سانتی متر باز کنید  و با استفاده از قالب گرد یا دهانه لیوان خمیر را قالب بزنید بعد از قالب زدن باید مواد داخلی کلمپه را در آن قرار دهیم برای این کار خرما را پوست می کنیم و با گلاب , هل و گردوی خرد شده یا نیم کوب مخلوط میکنیم تا جذب یکدیگر شود سپس به اندازه یک گردو از مواد میانی برداشته و  وسط خمیر قرار دهید .بعد لایه ای دیگر از خمیر قالب زده روی آن قرار دهید و روی آن را با مهر مخصوص کلوچه مهر بزنید (در صورتی که  به مهر چوبی مخصوص کلمپه یا کلوچه دسترسی ندارید می توانید از قالب نان پنجره ای که به آرد آغشته شده است استفاده کنید)

کلمپه (۱۷) کلمپه (۲۱) کلمپه (۲۳) در این مرحله باید توجه کنید که قبل از مهر زدن  ,مهر چوبی آغشته به آرد شود , بعد دور خمیر را بپیچید( یا وقتی دو لایه خمیر روی هم قرار گرفت لبه های خمیر را با چنگال طرح دار کنید) و یک تکه گردو وسط خمیر قرار دهید تا وسط کلمپه پف نکند, خمیر های حاضر شده را در سینی فر که از قبل چرب نشده است قرار دهید و آنها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر با دمای ۱۶۰ درجه سانتی گراد بپزید نکته مهم در این مرحله این است که رنگ شیرنی در هنگام پخت نباید عوض شود

کلمپه (۴۷)

کلمپه (۴۰)

کلمپه

نکات مهم کلمپه :

  • در این خمیر یا خمیر های دیگری که روغن یا کره زیادی در دستور آن قرار گرفته است نباید خمیر را زیاد ورز دهیم
  • حتما مهر را بزرگ تر از خمیر های قالب زده در نظر بگیرد
  • یک پیمانه روغن مایع یا جامد آب کرده برابر است با ۱۵۰ گرم
  • یک لیوان آرد برابر است با ۱۵۰ گرم
  • یک لیوان ماست برابر است با ۲۰۰ گرم

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 765 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها