بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

سوپ جو

سوپ جو

مواد لازم سوپ جو  افطاری  ۴ نفر

عصاره قلم گاو یا گوساله : یک قالب

جو پرک : یک لیوان

آب مرغ : یک لیوان

هویج متوسط : یک عدد

جعفری تازه ساطوری  شده یا جعفری خشک : سه قاشق غذا خوری

تره خشک شده : یک قاشق غذا خوری

سینه مرغ : یک چهارم (یا چهار عدد گردن مرغ)

پیاز بزرگ : یک عدد

زرد چوبه: یک قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی: یک قاشق غذا خوری

آب : پنج لیوان

طرز تهیه گرفتن غصاره قلم 

ابتدا یک یا دو عدد قلم گاو از قصابی تهیه کنید و بعد از اینکه موهای اضافی قلم  با گرفتن روی آتش تمیز شد لازم است قلم را شسته قسمت اضافی پایین قلم را جدا کرده  و با استفاده از ساطور  قلم را به چند قسمت تقسیم کنید  تا گذاشتن قلم توی قابلمه برای شما راحت  تر باشد و سریع تر عصاره قلم از آن جدا شود .بعد از آن یک فنجان عدس .یک فنجان ماش  و نصف قاشق چای خوری نمک کمی فلفل و  نصف قاشق چای خوری زرد چوبه به آن اضافه کنید و قابلمه بزرگ را پر از آب کنید تقریبا به اندازه چهار  پارچ آب, بعد از اضافه کردن آب, قابلمه را به مدت ۴ تا ۶ ساعت روی شعله متوسط قرار دهید تا کاملا عصاره قلم از آن بیرون بیاید و کاملا پخته شود (در این مدت در صورت نیاز به آب , آب به آن اضافه کنید) بعد از گذشت این مدت گوشت های قلم را از استخوان جدا کنید و تمام مواد را به چند مرحله داخل غذا ساز  ریخته و میکس کنید بعد از میکس کردن  یک مایع غلیظ ژله ای به دست می آید این مایع را در قالب های جای یخی ( که برای قالب های مکعبی یخ می باشد) ریخته و در فریزر نگه داری کنید هر زمان که سوپ درست می کنید یک قالب از آن را به مواد اضافه کنید

طرز تهیه سوپ جو

ابتدا  یک چهارم سینه مرغ را با ۲ لیوان آب بدون هیچ ادویه ای بپزید تا گوشت کمی نرم شود و بعد از نرم شدن گوشت آن ها را ریش ریش کنید و کناری بگذارید در این مرحله برای شروع کار پیاز بزرگ را رنده کرده و  با کمی روغن مایع سرخ کنید تا سبک شود و بعد از اینکه پیاز سبک شد و کمی طلایی شد (نیاز به سرخ کردن پیاز نیست) رب گوجه و زرد چوبه که در دستور ذکر شده است را به مواد اضافه کنید . حالا نوبت اضافه کردن گوشت مرغ و جو پرک است گوشت های ریش ریش شده مرغ  و یک لیوان جو پرک را به مواد اضافه کنید (عکس شماره ۱) مواد را کمی هم بزنید تا با هم مخلوط شود و جعفری تازه یا خشک شده و تره خشک شده را به مواد اضافه کنید (عکس شماره ۲) در این مرحله هویچ را هم رنده کنید و اضافه کنید و با مواد مخلوط کرده و یک لیوان آب مرغ که بعد از پخته شدن مرغ به دست می آید و پنج لیوان دیگر آب و یک قالب  عصاره قلم (قالب های یخ مکعبی) را به مواد اضافه کنید و ۳۰ دقیقه منتظر بمانید. بعد از  ۳۰ دقیقه مواد کاملا پخته شده است  (عکس شماره ۳) برای اینکه سوپ غلیظ و یک دست داشته باشیم تمام سوپ را به چند مرحله با غذا ساز به مدت ۲ ثانیه میکس کنید تا فقط مواد یک اندازه و یک دست شده باشد. بعد از میکس کردن باز مواد سوپ را ۳۰ دقیقه دیگر با شعله ملایم روی حرات قرار دهید تا کاملا سوپ یک دست و مزه دار  شود در مرحله پایانی ۵ دقیقه قبل از سرو بنا به ذائقه خود آب لیمو و نمک اضافه کنید

این سوپ برای افطار بسیار مناسب است

پیشنهاد میکنم : اگر در فصل زمستان این سوپ را تهیه می کنید حتما زمانی که هویج را رنده کرده اید و به سوپ اضافه می کنید یک عدد به متوسط را هم بعد از شستن رنده کنید و حتی هسته های به را داخل سوپ بریزد و دو سه قاشق غذا خوری از پوره کدو حلوایی و دو عدد شلغم متوسط خام رنده شده به مواد اضافه کنید (برای درست کردن پوره کدو حلوایی کافیست پوست کدو حلوایی را گرفته و به چند قسمت تقسیم کنید و با استفاده از یک لیوان آب آن را  بخار پز کنید(برای پختن کدو حلوایی نیاز به آب زیادی نیست ) و بعد از اینکه کدوحلوایی پخته شد تمام آن را پوره  کنید)

نکته : با گرفتن عصاره  ۲ قلم گاو تقریبا دو تا سه کاسه غذا خوری عصاره خواهید داشت برای هر بار استفاده از آن در سوپ دو قاشق از این عصاره کافیست برای ماندگاری عصاره آن ها را در فریزر نگه داری کنید یا در قالب های کوچک مثل قالب جا یخی ریخته و برای هر سوپ یک مکعب یخی عصاره استفاده کنید

عکس های مراحل به ترتیب

سوپ جو  (۱)

سوپ جو  (۲)

سوپ جو  (۳)

سوپ جو  (۴)

سوپ جو  (۵)

سوپ جو  (۶)

عکس بعدی بعد از گذشت ۳۰ دقیقه از پخت سوپ است که باید میکس  شود

سوپ جو  (۸)

سوپ جو  (۹)

سوپ جو  (۱۰)

سوپ جو  (۱۱)

سوپ جو

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 451 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۴ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی