بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

معجون گل قند – مربای گل محمدی

بدون شک یکی از زیباترین و خوش بو ترین گل ها، گل سرخ محمدی است.

چند روز پیش با مامانم رفتیم و گل سرخ خریدیم. تا گل قند درست کنیم. گل قند مربوط به آذربایجان هستش و حکم یک معجون واقعی رو داره. این معجون پرخاصیت خواص دارویی بسیاری هم داره و برخی از اطباء سنتی این معجون رو همطراز با عسل می دونن، خیلی خوشمزه است. و البته درست کردنشم خیلی راحته. پیشنهاد میکنم شما هم گل محمدی تهیه کنید و گل قند درست کنید.

طرز تهیه ی گل قند که بعدا از اون مربا تهیه میشه به این صورت هست که ابتدا گل ها رو باید پرپر کنید. و بعد به ازای هر کیلو گل، یک کیلو شکر در نظر بگیرید. البته در اصل بجای شکر از خاک قند تمیز استفاده میکنند برای همین بهش میگن گل قند. ولی با شکر هم میتونید درست کنید. و داخل یک ظرف یکم گل پرپر شده بریزید و یکم شکر. و بعد چنگ بزنید و له کنید و کمی خورد کنید گلبرگ ها رو. تا جایی که گلبرگ ها له بشن و چسبده بشن. بعد بریزید داخل شیشه. و دوباره مقداری گلبرگ با کمی شکر رو به همون شکل درست کنید تا گل ها و شکر کم کم با مخلوط و به داخل شیشه منتقل بشن.

از قدیم رسم بوده که این مراحل با ذکر صلوات و قرائت سوره ی حمد به نیت شفاء ، انجام میشده…

البته بعضی ها هم بجای له و خورد کردن با دست، گل ها رو با چرخ گوشت چرخ میکنن. که در اون حالت گل قند زیادی ریز میشه.

بعد باید شیشه به مدت ۴۰ روز جلوی آفتاب قرار بگیره و چند روز یک بار بهش سر بزنید، کمی مخلوط کنید و روی اونها کمی شکر بپاشید و درشو دوباره ببندید. بعد از ۴۰ روز گل قند حاضره.

مربای گل محمدی - مربای گل سرخ - گل محمدی (۱)

توی عکس زیر داخل تشت کوچک سفید رنگ، شکر و گل پرپر شده رو کم کم با هم مخلوط میشدن. و به شیشه منتقل میشد.

 

مربای گل محمدی - مربای گل سرخ - گل محمدی (۳)

و اینم گل های له و خورد شده که داخل شیشه ریخته شدن:

مربای گل محمدی - مربای گل سرخ - گل محمدی (۴)

مربای گل محمدی - مربای گل سرخ - گل محمدی (۵)

طرز تهیه مربای گل سرخ محمدی:

حالا هر زمان که دلتون مربای گل سرخ محمدی خواست، کمی شکر را داخل آب روی حرارت بذارید تا جوش بیاد و شکر آب بشه، بعد مقداری گل قند از شیشه خارج کنید و داخل شکر آب شده بریزید و مخلوط کنید تا جایی که غلظت مربا رو بدست بیاره این مخلوط. و بعد از چند جوش خاموش کنید و بذارید کاملا سرد بشه. و بریزید داخل شیشه و بذارید تو یخچال. تو این مرحطه میتونید کمی گردو یا پسته ی  خرد شده هم بهش اضافه کنید.

به این ترتیب هر زمان که دلتون مربا خواست، از گل قند کمی بردارید و به همین شکل مربا درست کنید.

گل قند طبیعت گرم و تر دارد.

خواص درمانی

  • آرامبخش اعصاب و خواب
  • تقویت معده و روده
  • ضد یبوست
  • ضد اسپاسم
  • بهبود عملکرد گوارش و کبد
  • اشتها آور
  • نشاط آور
  • رفع کم خونی
  • درمان افسردگی
  • درمان صرع
  • شاداب کننده
  • رفع بوی بد دهان
  • تقویت کننده عمومی بدن
  • تقویت(قوه باه)قوای جنسی
  • درمان سرد مزاجی بانوان
  • تقویت کننده پوست

گل ها عطر فوق العاده ای به خونه داده بودن… مامانم یه کمی از گل برگها رو هم پهن کرد کف سینی تا خشک بشن. گل سرخ خشک شده، هم طعم و عطر عالی ای داره و البته مصارف زیادی هم داره.

داخل چای توی قوری و یا داخل دوغ ، تزئین شیرینی و بستنی و …. میشه ازش استفاده کنید و علاوه بر لذتی که از عطر و طعمش می برید، از خواص فراوانش هم استفاده  میکنید.

پروانه

نگاشته شده توسط پروانه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 258 مقاله ی منتشر شده دارند
پروانه درباره خودش چنین می گوید : میخواهم سبک باشم... سبک شوم... آنقدر که با ملایم‌ترین نسیم به پرواز درآیم...

تا این لحظه به جز شما 8,330 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۹ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها