بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

فلافل خوزستان

مواد لازم:
نخود خام : یک لیوان
پیاز : یک عدد بزرگ
سیر: ۵ حبه
رب گوجه فرنگی : یک قاشق مربا خوری
سیب زمینی آب پز( یا خام) : ۱ عدد کوچک (در صورت تمایل سیب زمینی را از دستور حذف کنید )
فلفل و نمک و زردچوبه : به میزان دلخواه
بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری
( اگر طعم گشنیز رو  دوست دارید میتونید مقدار کمی هم گشنیز به مواد اضافه کنیند )

طرز تهیه :

برای شروع کار یک لیوان نخود رو به مدت دو روز در آب بخیسانید و یادتون باشه توی این مدت حتما دوبار یا سه بار آبشو عوض کنید بعد از دو رو نخود های خیس خورده رو در صورت تمایل پوستش رو بگیرید (من پوستشو نگرفتم) در این مرحله نخود خیس خورده رو همراه با پیاز و سیر چرخ کنید اگر دوست دارید میتونید مثل من از سیب زمینی خام هم استفاده کنید و همراه با نخود و پیاز چرخ کنید اگر هم دوست ندارید میتونید  از  سیب زمینی آبپز استفاده کنید وقتی نخود و پیاز چرخ شد سیب زمینی آبپز که رنده کردین رو بهش اضافه کنید (من از سیب زمینی خام استفاده کردم و همراه نخود و پیاز و سیر از چرخ گوشت رد کردم)حالا نمک فلفل و زرد چوبه به اندازه ای که دوست دارید بهش اضافه کنید و یک قاشق مربا خوری رب گوجه رو بهش اضافه کنید

فلافل خوزستان (۱)

حالا مواد رو خوب ورز بدین فوت کوزه گری فلافل اینجاست که بعد از ورز دادن یکم آب به مواد اضافه کنید که هم باعث میشه نخود موقع سرخ شدن پخته بشه و هم باعث ترد شدن فلافل میشه اونقدری آب بهش اضافه کنید که وقتی انگشتتون و داخلش میکنید یکم آب روی مواد بیاد مثل عکسی که گرفتم

فلافل خوزستان (۲)

حالا روغن مایع داخل یه قابلمه کوچیک بریزین و یکم از مواد فلافل رو داخل قالب مخصوص فلافل قرار بدین (اول باید اهرم کنارشو بیارین پاین و پاین نگه دارین تا مواد رو داخلش بریزین و نگه دارین تا توی روغن داغ قرار بدین ) وقتی فلافل رو قالب زدین اینجوری

فلافل خوزستان (۳)

توی روغن داغ سرخ کنید

فلافل .سایت آشپزی

اینم فلافل های خوشمزه که حاضر شدن

فلافل.سایت آشپزیفلافل ها رو میتونید همراه با خیارشور و گوجه و یا همراه با ترشی سرو کنید

فلافل

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

(دستورهای فلافل خوزستان مختلفه در کل بعضیا اصلا سیب زمینی بهش اضافه نمیکنن بعضیا سیب زمینی خام یا آب پز بهش اضافه میکنن و گاهی بهش گشنیز تازه اضافه میکنن که ترد تر بشه)

موفق باشین کدبانوها

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 800 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۴ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها