بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

سیب زمینی بامیه ای

سیب زمینی بامیه ای دورچین زیبا و شام بسیار لذیذ

سیب زمینی بامیه ای  (۱۰)سیب زمینی بامیه ای  (۱۱)
خیلی ساده میگم
مواد لازم:
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
آرد الک شده ۲ پیمانه
شکر ۱ قاشق مرباخوری
کره ۳۴ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
آب یک و نیم پیمانه
نمک  یک قاشق مربا خوری

بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری

طرز تهیه:
اول از همه سیب زمینی ها رو پوست بگیرید و آبپز کنید و بعد از اون حتما حتماسیب زمینی ها رو رنده کنید(با کوبیدن امکان داره چندتا تیکه کوچولو توش بمونه و موقع کار با قیف و ماسوره اذیت بشین) بعد از این که رنده کردین یک و نیم پیمانه آب رو با ۳۴ گرم کره یا یه قاشق غذا خوری روغن جامد بزارین روی حرارت تا روغن یا کره آب بشه و یه جوش بزنه (من کره نداشتم یه قاشق غذا خوری روغن جامد ریختم عالی شد)

شام خوشمزه با سیب زمینی  (۱) سایت آشپزی (۴)

بعد از یه جوش زدن توی یه ظرف دیگه ۲ پیمانه ارد رو با یک قاشق مربا خوری بکینگ پودر مخلوط کنید و یک مرتبه به مایع که یه جوش زده اضافه کنید

شام خوشمزه با سیب زمینی  (۲)

 

و هم بزنید تا خمیر از دیواره های ظرف جدا بشه یه کوچولو هم بعد از جمع شدن خمیر اونو هم بزنید تا یکم پخته بشه در حد ۲ یا ۳ دقیقه بعد از ۲ یا ۳ دقیقه خمیر اینجوری میشه

سیب زمینی بامیه ای  (۱)

توی این مرحله میتونید بزارید خمیر یکم سرد بشه من با همزن یه کوچولو خمیر و زدم که یکم خنک بشه

سیب زمینی بامیه ای  (۲)

حالا نوبت این هست که تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنیم بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ ۱ دقیقه با همزن مواد رو هم بزنید تا بعد از اضافه کردن آخرین تخم مرغ مواد اینجوری بشه

سیب زمینی بامیه ای  (۳)

حالا که تخم مرغ ها اضافه شد سیب زمینی رنده شده رو در دو مرحله اضافه کنید و هم بزنید (من با همزن هم زدم چون مواد سفته سری های همزن رو میتونید عوض کنید فقط کافیه سیب زمینی هاکامل بامواد مخلوط بشن )

سایت آشپزی (۲)

حالا مواد رو توی قیف بریزد و توی یه ظرف کوچیک روغن مایع بریزین و با استفاده از قیف و ماسوره شکوفه مثل بامیه شکلش بدین و با استفاده از یه قیچی که با روغن مایع چرب کردین نوارهای بامیه رو به هر سایز که خواستین برش بزنید سیب زمینی بامیه ای  (۱۱)

سیب زمینی بامیه ای سیب زمینی بامیه ای  (۱۰) سیب زمینی بامیه ای

 

دیشب شام سیب زمینی بامیه ای و سس گوجه داشتیم جاتون خالی بسیار بسیار خوشمزه بود

استفاده از شکر و شیر اختیاریه  اگه دوست دارین مثل بامیه بیرون تیره بشه یکم شکر بزنید و اگه مایع شما سفت شد دو قاشق شیر بهش بزنید

عطی نوشت: خیلی خشه حتما امتحان کنید

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,154 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۹ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها