بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

کیک با استفاده از خمیر دکور

کیک با خمیر دکور

مواد لازم خمیر دکور :
سفیده تخم مرغ : ۲ قاشق غذا خوری
روغن جامد : ۱ قاشق چای خوری
آرد سفید : ۲ قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی مقداری

مواد لازم کیک اسفنجی
تخم مرغ :۵ عدد
آرد سفید :۲۰ قاشق غذا خوری
شکر :۲۰ قاشق غذا خوری
گلاب :۱ قاشق چای خوری
بکینگ پور نصف قاشق چای خوری

طرزتهیه 

ابتدا طرح مورد نظر را روی کاغذ روغنی یا کاغد a4  بکشید (عکس شماره ۱) و  در قالب کیک مورد نظر قرار دهید البته توجه کنید که بعد از کشیدن طرح مورد نظر کاغذ را برعکس درون قالب قرار دهید تا طرحی که با مداد کشیده اید در زیر قرار گیرد. در این مرحله اگر از کاغذ a4 استفاده شد بعد از کشیدن طرح دو طرف کاغذ را با روغن مایع کاملا چرب کنید و اگر تمایلی برای استفاده از کاغذ a4 ندارید یا نقاشی کشیدن یا نوشتن برای شما راحت است کافیست کاغذ روغنی را کف قالب مورد نظر قرار دهید و بعد حاضر شدن خمیر دکور روی کاغذ روغنی نقاشی بکشید فقط باید توجه کنید که برای نوشتن یک متن روی کیک باید بعد از درست کردن خمیر دکور متن مورد نظر را به روش آینه روی کاغذ روغنی بنویسد

مراحل تهیه خمیر دکور

سفیده را  با چنگال کمی بزنید تا از لختگی بیرون بیاید در این مرحله دو قاشق غذا خوری از سفیده  را برداشته و روغن جامد و آرد موجود در دستور خمیر دکور را به آن اضافه کنید . بعد از مخلوط شدن مواد. کمی رنگ خوراکی مورد نظر را اضافه کنید تا خمیر دکور حاضر شود (غلظت این مواد  بعد از اضافه کردن رنگ خوراکی به اندازه ماست زده شده است) خمیر حاضر شده را در یک قیف ساده یا مشما فریزر ریخته و سر آن را کمی باز کنید و روی کاغذ روغنی مورد نظر طرح یا نوشته را پیاده کنید (عکس شماره ۲) بعد از کشیدن طرح روی کاغذ روغنی قالب را  به مدت ۳۰ تا ۶۰ دقیقه در فریزر قرار دهید . در این مدت مواد کیک اسفنجی را حاضر کنید

مراحل تهیه  کیک اسفنجی 

ابتدا ۲۰ قاشق غذا خوری آرد سفید را  با نصف قاشق چای خوری بکینگ بودر مخلوط کنید و کناری بگذارید در این مرحله زرده و سفیده ۵ تخم مرغ را از هم جدا کنید و دقت کنید تا چیزی از زرده یا پوست تخم مرغ وارد سفیده ها نشود چون باعث می شود سفیده پف نکند (اگر مقدار کمی از زرده تخم مرغ وارده سفیده شد بهترین وسیله برای جدا کردن آن پوست تخم مرغ است)در ابتدای کار تا پره های همزن تمیز و خشک است سفیده ها را با دور تند همزن بزنید تا پف کند و اثر پره های همزن روی سفید باقی بماند بعد از فرم دادن به سفیده می بایست در ظرف دیگری زرده ها را همراه با شکر  و گلاب با دور تند همزن آن قدر بزنید تا کرم رنگ شود وقتی مواد کرم رنگ شد  آردی را که با بکینگ پودر قبلا مخلوط کرده اید به دو مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید . بعد از مخلوط شدن مواد اگر دوست دارید کیک اسفنجی شما رنگ زرد داشته باشد مقداری رنگ خوراکی زرد یا کمی زعفران حل شده به مواد اضافه کنید و به آرامی سفیده ها را به مواد اضافه کنید و با لیسک یا قاشق هم بزنید تا مواد کاملا مخلوط شود در این مرحله که مواد کیک اسفنجی حاضر شده است باید قالب را از فریزر بیرون بیاورد (خمیر دکور کاملا سفت شده است) و بدون وقفه ای مواد کیک اسفنجی را به آرامی درون قالب روی خمیر دکور بریزد و در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه قرار دهید نکته مهم در این کیک این است که حتما بعد از گذاشتن قالب در فر کمی آب درون کاسه ای ریخته  و در فر کنار قالب قرار دهید(تقریبا نصف لیوان آب) تا با بخار کردن آب در فر کیک لطیف تر شود و رنگ خوراکی موجود در خمیر دکور کم رنگ یا مات نشود بعد از ۳۰ دقیقه  یک خلال دندان را درون کیک فرو کنید اگر چیزی به خلال دندان نچسبید کیک حاضر است ولی اگر مایع کیک به خلال دندان چسبید ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بعد کیک حاضر است بعد از حاضر شدن کیک کمی صبر کنید تا کیک خنک شود و بعد کیک را در ظرف مورد نظر برگردانید(عکس شماره ۳) و به آرامی کاغذ روغنی یا کاغذ a4 را جدا کنید اگر این کار برای شما سخت بود یک دستمال نم دار روی کیک قرار دهید و به ارامی کاغذ را جدا کنید (عکس شماره ۴)

عکس از مراحل کار به ترتیب که توضیح داده شده است

کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۱) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۳) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۴) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۶) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۷) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۸) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۹)

کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۱۰) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۱۲) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۱۴) کیک با خمیر دکور وحشی بافقی  (۱۵)

بافق (۱) بافق (۲) کیک با خمیر دکور

 

اگر فر در دسترس ندارید مراحل کار را انجام دهید و در قابلمه درست کنید مثل این آموزش کیک کدو حلوایی و آموزش راحت ترین کیک اسفنجی اینجاس و آموزش کیک فنجونی اینجا و کیک زبرا اینجا و اگر قالب گرد مناسب ندارید میتونید از قابلمه استفاده کنید و کف و دیواره هاشو با کاغذ روغنی بپوشوند من این کیک رو بدون استفاده از قالب گرد درست کردم و در قابلمه از جنس روی که کاغذ انداخته بودم درست کردم  امیدوارم از تکنیک خمیر دکور لذت ببرید و کیک های خوشکلی درست کنید

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 885 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی