بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

طرز تهیه سس رژیمی

همواره‌ هستند افرادی‌ در خانواده‌ که‌ به‌ خوردن‌ سس‌ سفید سالاد آلرژی‌ دارند یا عده‌ای‌ که برای دوری از چاقی بیش از حد خوردن سس را برای خود ممنوع کرده‌اند. برای این دسته افراد طرز تهیه‌ نوعی‌ سس‌ را آموزش داده‌ایم که یک‌ نوع‌ سس‌ رژیمی‌ محسوب می‌شود.

مواد لازم‌ برای سس رژیمی:
آرد سه‌ قاشق‌ غذاخوری‌
کره ۱۰ گرم‌
آبلیمو یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌
شیر ۲۵۰ گرم‌
فلفل‌ سیاه‌ به‌ مقدار لازم‌
نمک به‌ مقدار لازم‌

طرز تهیه‌ :
ابتدا کره‌ را داغ‌ کنید و از روی‌ شعله‌ بردارید،پس‌ از این‌ که‌ کمی‌ خنک‌ شد، آرد و شیر را به‌ آن‌اضافه‌ کرده‌ و خوب‌ هم‌ بزنید، سپس‌ دوباره‌ روی‌شعله‌ قرار دهید تا سرخ‌ شود و آنگاه‌ نمک‌ و فلفل را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید.

از طرف‌ دیگر در نیم‌ لیتر آب‌ جوش‌، آبلیمو بریزید و در حالی‌ که‌ می‌جوشد، مخلوط آماده‌ شده‌ را در آن‌ بریزید و خوب‌ هم‌ بزنید.

سس‌ شما پس‌ از چند دقیقه‌ آماده‌ است‌.
البته‌ در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید چاشنی‌های‌ سالاد را که‌ به‌ صورت‌ آماده‌ می‌فروشند به‌ آن‌ اضافه‌ کنید.

توصیه :
برای‌ پیشگری‌ از ابتلا به‌ اضافه‌ وزن‌ و چاقی‌ که‌ خود زمینه‌ ساز بیماری‌های‌ زیادی‌ است‌، سعی‌کنید مصرف‌ چربی‌ها و روغن‌ را محدود کنید.

چربی‌های‌ گوشت‌ را قبل‌ از پخت‌ کاملا بگیرید، همچنین‌ پوست‌ مرغ‌ و چربی‌های‌ زیر پوست‌مرغ‌ هم‌ مانند چربی‌های‌ گوشت‌ قرمز از نوع‌اشباع‌ شده‌ هستند، و بهتر است‌ آنها را قبل‌ از پخت‌،از گوشت‌ جدا کنید و دور بریزید یا اگر غذایی‌ راسرخ‌ کرده‌اید، چربی‌ اضافی‌ آن‌ را بگیرید.

بهتر است‌ روغن‌ را تا حد امکان‌ فقط یک‌بار تحت‌ حرارت‌ و مورد استفاده‌ قرار دهید، بنابراین‌ هر بار برای‌ سرخ‌ کردن‌، تنها به‌ میزان‌ لازم‌ از روغن‌ استفاده‌ کنید

الهام جون

نگاشته شده توسط الهام جون جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 6 مقاله ی منتشر شده دارند
الهام جون درباره خودش چنین می گوید : سلام دوستای خوبم. من عاشق کارهای هنری هستم و خوشحالم که با قمر همکاری میکنم. آدرس وبلاگام برای آشنایی بیشتر: www.banooblog.mihanblog.com www.banoyemehrabani-pak.blogfa.com

تا این لحظه به جز شما 237 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه
  • فاطمه

    سلام؛ازدرسته که چربی مرغ واقعأمضرهستش؛اماچربی گوسفندنه تنهامضرنیست حتی بهترازروغن مایع موجودتوبازاره؛البته روغن کنجدوزیتون خوبه اماقابلیت سرخ کردن واسه غذاهای اصیل ایرانی رونداره؛واگه دقت کنیدبوی گوشت گوسفندبوی چربیشه؛ازنظرطب سنتی روغنی که ازآب کردن چربی گوسفندومعطرکردنش باچوب دارچین؛هل؛سیب درختی وزنجبیل وصاف کردنش به دست میادبهترین روغنه؛روغن گاوهم عالیه برای کاهش وزن

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها