بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

سیب زمینی به سبک رستورانها

سیب زمینی به سبک رستورانها (۴)ابتدا چند سیب زمینی بزرگ انتخاب کنید پوستش را گرفته و حلقه حلقه کنید حلقه ها باید کمی ضخیم باشد در مرحله بعد سیب زمینی ها را خلال کنید خلال ها باید بلند و کمی ضخیم باشد (عکس شماره۱)  در مرحله بعد خلال ها را بدون نمک و ادویه نیمه پز کنید ( در این مرحله سیب زمینی نه باید پخته باشد نه خام) و بعد از نیمه پز شدن انها را آبکشی کنید و کمی منتظر بمانید تا آب اضافی سیب زمینی گرفته شود (عکس شماره ۳) و در روغن شناور  با حرارت متوسط رو به پایین سرخ کنید تا طلایی شود بعد از طلایی شدن آنها را روی یک صافی یا دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.در صورتی که تمایل داشته باشید می توانید سیب زمینی ها را بعد از نیمه پز شدن و آبکشی کردن آنها را در فریزر قرار دهید تا در زمان مورد نظر آنها را در روغن شناور سرخ کنید .

این سیب زمینی را می توانید همراه با سس گوجه فرنگی میل کنید یا کنار غذاهایی مثل قیمه .شامی کباب .مرغ و …. استفاده کنید .

عکس مراحل

سیب زمینی (۱) سیب زمینی پفکی سایت آشپزی (۲) سیب زمینی به سبک رستورانها (۲)

سایت آشپزی (۱)برای آموزش سیب زمینی و بادمجان به شکل گل رز اینجا کلیک کنید

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 2,865 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها