بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

بامیه

بامیه (۲)

مواد لازم بامیه

آب : ۱ لیوان

آرد: ۱ لیوان

روغن جامد : ۲ قاشق سوپ خوری

شکر :۱ قاشق سوپخوری

تخم مرغ :۲ عدد

نمک :نصف قاشق چای خوری

وانیل : کمی

مواد لازم  شربت بار 

شکر ۵۰۰ گرم

آب دو سوم پیمانه

جوهر لیمو یک دوم  قاشق چای خوری

بادکا (گلوکز مایع)۳ قاشق سوپ خوری

گلاب دو تا سه قاشق سوپ خوری

اسانس هل سه قطره

زعفران دم کرده به میزان لازم

برای درست کردن بامیه اول باید شربت بار را درست کرد برای این کار آب و شکر را همراه با جوهر لیمو و بادکا را روی حرارت گذاشته تا حل شود( در این مرحله اصلا شکر را هم نزنید که شکرک نزند) و بعد از حل شدن باید گلاب و اسانس هل و زعفران را اضافه کرد و منتظر ماند تا شربت کمی غلیظ شود.(بادکا باعث ماندگاری بامیه میشود تا دیرتر بیات شود)در این مرحله که شربت در حال حاضر شدن است باید خمیر بامیه را درست کنیم برای اینکار آب. روغن. شکر و نمک را روی حرارت کم گذاشته تا شکر حل شود و آب یک جوش بزند بعد از آنکه یک جوش زد باید آرد و وانیل را یک مرتیه به مواد اضافه کرد و با قاشق هم زد تا خمیر جمع شود و از دیوارهای ظرف جدا شود بعد از جمع شدن خمیر .خمیر را به مدت ۱۰ تا ۲۰ دقیقه روی حرات ملایم هم بزنید تا خمیر کمی پخته شود و بعد از ۱۰ دقیقه خمیر را در محیط آشپزخانه قرار دهید تا کاملا سرد شود(خمیر را در یخچال قرار ندهید) بعد از اینکه خمیر کاملا سرد شد تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و با دست کمی ورز  دهید تا تخم مرغ جذب خمیر شود بعد از اضافه کردن ۲ تخم مرغ خمیر به شکل (عکس شماره ۲) می شود در این مرحله روغن مایع را در ظرف کوچکی ریخته و بدون اینکه روی حرارت قرار دهید با استفاده از قیف و ماسوره شکوفه. بامیه ها را شکل دهید و در روغن قرار دهید (عکس شماره ۳) در این مرحله با استفاده از یک قیچی که به روغن مایع چرب شده بامیه ها را در هر اندازه ای که دوست دارید قیچی کنید و در روغن مایع سرخ کنید بعد از اینکه هر دو طرف بامیه طلایی شد بامیه را روی یک صافی قرار دهید تا روغن اضافی آن کشیده شود و بعد از آن بامیه ها را در شربت بار که بعد از چند جوش زدن غلیظ شده و ولرم است قرار دهید و بعد از آن باز بامیه را در صافی قرار دهید تا شهد اضافی آن گرفته شود برای تزیین از پودر پسته یا نارگیل میتوانید استفاده کنید

نکات مهم بامیه:

برای درست کردن شربت بار بعد از اضافه کردن شکر و آب اصلا شکر را هم نزنید چون همزدن شکر روی حرارت باعث شکرک زدن می شود

بامیه ها را حتما در شربت ولرم قرار دهید

برای اینکه خمیر بامیه پخته شود و موقع سرخ کردن مغز آن ترد شود حتما خمیر را به مدت ۱۰ یا ۲۰ دقیقه روی حرارت ملایم هم بزنید

عکس مراحل

بامیه (۱) بامیه (۲) بامیه (۳) بامیه (۴) بامیه (۵) بامیه (۶) بامیه (۷) بامیه (۸) بامیه (۹)

بامیه (۲)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,085 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۲ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها