بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

خامه فرم گرفته

خامه فرم گرفته

مواد لازم :

خامه صبحانه: ۱ بسته(وزن خامه ۲۵۰ سی سی)

شکر : ۴ تا ۵ قاشق سوپ خوری

وانیل : نصف قاشق مربا خوری

طرزتهیه:

قبل از درست کردن خامه اگر خامه آب اضافه ای دارد آب آن را جدا کنید و خامه شکر و وانیل را کمی با هم مخلوط کنید (عکس شماره ۱) در مرحله بعد مواد را در ظرف استیل ریخته و در فریزر قرار دهید تا خامه کاملا یخ بزند  بعد از آن با استفاده یک چاقو خامه را به چند قسمت تقسیم کنید (عکس شماره۲) و با استفاده از همزن با دور کند خامه یخ زده را هم بزنید زمانی که تکه های خامه کوچک تر شد خامه را به مدت ۱۰ دقیقه با دور تند همزن بزنید (عکس شماره ۳) بعد از ۱۰ دقیقه خامه فرم گرفته حاضر میشود (عکس شماره۴) این خامه را برای نون خامه ای و همچنین تزین کیک و دسر می توانید استفاده کنید

نکته :

برای سرعت بخشیدن به کار از ظرف استیل استفاده کنید .

در زمان درست کردن خامه فرم گرفته کار را نزدیک به فر یا محیط گرم انجام ندهید

خامه فرم گرفته

 

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 913 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۸ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی