بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

طرز تهیه کیک قابلمه ای با طرح Angry Birds

(این آموزش رو  فاطمه جان از کرج برامون ارسال کردن:) با تشکر از فاطمه جون

به نام خدا

باسلام خدمت خوانندگان خوب قمر

 Angry Birds

۱۵۰۴۲۰۱۵۳۵۴

کیک تولد انگری برد قابلمه ای

موادلازم:

تخم مرغ ۳عدد

وانیل:یک چهارم قاشق چایخوری میشه به جای وانیل از رنده پوست لیمو ترش یا پرتقال هم استفاده کرد.

شکر:یک ویک چهارم پیمانه

روغن مایع:یک پیمانه سرخالی

شیر: یک پیمانه

ارد سفید:دو ونیم پیمانه

بکینک پودر:دوقاشق مربا خوری

طرز تهیه:

اول میگذاریم موادمون به دمای محیط برسه.

تخم مرغ ها رو با وانیل وشکر ده دقیقه با هم زن میزنیم .

البته من یه دوست دارم که پنج تا بچه داره هفته پیش که این دستور رو بهش دادم چون همزن نداشت باهمزن دستی زده بود میگفت نمیدونم چند دقیقه شد ولی بچه‌اش از ذوق هر کدوم جدا گانه با همزن تخم مرغ ها رو زدن اونقدر که حسابی پف کرده بوده بگذریم…

بعد روغن مایع رو اضافه کرده ویک دقیقه هم میزنیم.

بعد ارد وبکینگ پودری رو که سه بار الک کرده بودیم رو باشیر کم کم به موادمون اضافه میکنیم.

توی بعضی از رسپی ها، اول شیر رو اضافه میکنن بعد ارد رو ولی تجربه به من ثابت کرده با این کار یه دفعه موادمون شل میشه بعد مخلوط کردنش با ارد سخته برای همین در سه مرحله اول کمی شیر و بعد با الک ارد رو به موادمون اضافه کرده به علت وجود بکینگ پودر وب رای اینکه کیکمون پف کنه به صورت دورانی مخلوط میکنیم.

ته قابلمه تفلون رو چرب و بعد ارد پاشی میکنیم و بعد قابلمه رو برعکس میکنیم و با چند ضربه دست به ظرف ارد های اضافی رو خارج میکنیم خودش میریزه بیرون.

مواد کیک رو اروم میریزیم توی قابلمه و روی شعله پخش کن میذاریم و شعله گاز رو کم کم میکنیم وبعد با دمکنی در ظرف رو می پوشونیم انگار که برنج دم میکنیم اگه دم کنی نذاریم بخار داخل قابلمه به داخل مایه ی کیک میریزه و کیمون خیس میشه…

بعد از یک ساعت درب ظرف رو اروم بردارید و یواشکی دید بزنید و با یه خلال دندون تست کنین اگه مواد نچسبید به خلال دندون، دوباره درشو بذارید و بعد از چند دقیقه درب رو کامل از در ظرف بر دارین و کمی که سرد تر شد راحت از ظرف برمیگرده.

میذارید یه جایی که از زیرش هم هوا رد بشه وخنک بشه.

تزئین کیک:

برای تزیین من اول کیک رو نصف کردم و لابه لاش رو گاناش و گردو و موز ریختم.

گاناش را چطور تهیه کنیم؟

برای تهیه گاناش هم اول خامه رو گرم میکنیم در حدی که دور ظرف شروع به قل زدن کنه بعد شکلات تخته ای رو توش رنده میکنیم درسته هم میشه انداخت ولی دیر تر اب میشه از روی حرارت برش میداریم وخوب هم میزنیم اگه برای روی کیک میخواهید کمی که از حرارت افتاد تاشل هست روی کیک میریزیم ولی برای لابه لای کیک میذاریم خوب سرد بشه .

و در ادامه بعد از ریختن گاناش روی لای اولی کیک و چیدن موز و گردوی خرد شده، لایه رویی کیک را روش میذاریم.

اینجا من از خامه فرم گرفته که عطیه جون در همین سایت یاد داده بودن استفاده کردم تمام سطح کیک رو خامه کشی کردم ما خانوادگی زیاد خامه خور نیستیم همین طور که تو تصویر هم پیداست لایه نازک کشیدم بعد میذاریم تو یخچال تا خوب خودش رو بگیره .

برای طرح انگری برد یا هر طرح زیبا تری که مد نظرتون هست اول شکلات سیاه رو در ظرفی ریخته و روی بخار کتری به روش بن ماری آب میکنیم . بعد داخل کیسه کیپ می ریزیم و یه سوراخ کوچیک میزنیم اگه دستتون نمیلزه که هیچ، طرح رو روی کیک بکشید.

ولی اگه مثل من از خرابکاری میترسید اول روی کاغذ روغنی طرح رو بکشید بعد کاغذ رو برگردونید و پشت کار رو باشکلات اب شده طراحی کنید کمی ضخیم تر بریزید تا موقع عکس برگردون راحت تر باشید کاغذ رو که با حرکت برق اسا برگردوندید روی کیک حالا به ارامی با نوک انگشتتون روی طرح رو لمس کنید تا هم شکلات ها از کاغذ جدا بش هم توی خامه فیکس بشن .

حالا بذارید تو یخچال تا بقیه کارا رو انجام بدیم.

برا رنگ کردن پرندها اول ژله رنگ قرمز تهیه میکنیم حالا با هر طعم و مزه ای که دوست دارید.

درست کردن رنگ ژله ای:

نصف پودر ژله رو با نصف لیوان اب جوش بن ماری میکنیم تا کاملا ذرات ژله حل بشن بعد دریخچال میذاریم یا اگه محیط خنک بود بیرون هم میتونه با شه باید در حد شلی سفیده تخم مرغ باشه تا کارمون خراب نشه .

و اروم جاهایی رو که میخواهیم قرمز کنیم رو با این ژله ی رنگی پر میکنیم و دوباره میره تو یخچال برای محکم کاری من باید اون یکی پرنده رو زرد میکردم که دیگه بیخیالش شدم.

امیدوارم درست کنید و لذتش رو کنار همسرتون و بقیه ببرید.

پروانه

نگاشته شده توسط پروانه جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 258 مقاله ی منتشر شده دارند
پروانه درباره خودش چنین می گوید : میخواهم سبک باشم... سبک شوم... آنقدر که با ملایم‌ترین نسیم به پرواز درآیم...

تا این لحظه به جز شما 9,139 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۲۰ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه
  • فاطمه از کرج

    سلام ممنون پروانه جون .خیلی زحمت کشیدی دستت درد نکنه خیلی دوستت دارم. انشاالله عکس تابلوهای معرقم رو هم براتون میفرستم.کلا خودمو خیلی تحویل گرفتم.

  • مدیریت قمر مدیریت قمر

    فاطمه ی عزیز از کرج بسیار بسیار خوشحالیم که این آموزش را تهیه کرده اید و با ما و خوانندگان به اشتراک گذاشته اید ، کیک بسیار زیبایی است ، همچنین دعوت می کنیم تا در قمر عضو شوید و مطالب خودتان را مدیریت کنید و به بازخوردها و پاسخ دهید . از پروانه ی عزیز هم متشکریم

  • فاطمه از کرج

    مدیر محترم سلام از اشنایی با شما وسایت خیلی خوبتون خوشحالم از اینکه به من لطف دارین خیلی ممنونم سایت به این خوبی عضو فعال میخواهد از مشغله های من هم کم وبیش همه با خبرن اینطوری پروانه جون مطالبم رو زیبا تر براتون میذارن چون من زیاد وارد نیستم مطلب زیادی هم برای اموزش ندارم دوست دارم بیشتر استفاده کنم شاید توطرح پنج سال اینده قرار بدم ممنون از پیشنهاد محبت امیزتون.از نظرتون در مورد کیک هم خیلی خوشحال شدم چشماتون زیبا میبینه.

  • پروانه پروانه

    فاطمه جون من هم میخواستم بهت بگم عضو سایت بشی خیلی عالی میشه. اما بخاطر اینکه گفتی خیلی سرت برای کارهای بچه ها شلوغه و فرصت کمی داری که بیایی… گفتم بدی تا من برات بذارم. بهرحال عالی میشه اگر خودت عضو بشی و به جمع نویسندگان سایت بپیوندی و هر موقع فرصت داشتی نمونه کارهای هنرمندانه و… ات رو داخل سایت بذاری.

  • عطیه ۶۵ از یزد عطیه ۶۵ از یزد

    عالی بود فاطمه جونم کیک بسیار زیبایی شده .خسته نباشی بانو.ممنون که تجربه هاتو به اشتراک می زاری کدبانو .منم خوشحال میشم عضو بشی و کنار هم باشیم بازم ممنون از توضیحات بسیار خوبی که دادی موفق باشی بانو

  • فاطمه از کرج

    سلام عطیه مهربونم من هر چی دارم اول از خدا وهمسرم واز دوستای خوبی مثل شماهاست من ناخن کوچیکه شماها هم نمیشم.ممنون از تعریفت.خیلی دوست دارم عضو بشم اما کار با کامپیوتر رو زیاد اشنا نیستم. درضمن این فسقل بچه هم چشم نداره منو جلو لب تاب ببینه هر وقت منو مشغول میبینه سریع چهار دست وپا خودش رو میرسونه تا خدای نکرده عقب نمونه.

  • ز

    سلام من این کیک رو درست کردم اما پف نکرد چرا؟؟؟؟؟؟خیلی ناراحت شدم الان تو یخچاله تا سرد شه هنوز مزه شو نچشیدم ولی پف نکرد ناراحت شدم

    • پروانه پروانه

      در مورد کیک داخل قابلمه من فکر میکنم خیلی مهمه در قابلمه رو نباید برداری. من خودم یه بار درشو برداشتم پفش خوابید. درباره حرارت هم من مایع کیک رو یک بار خونه دوستم که فر نداشت، ریختم داخل قالب کیک و قالب رو گذاشتم داخل قابلمه و زیر گاز رو کم کردیم کیک پف نکرد. بار بعد دوباره همینجوری قالب رو گذاشتم داخل قابلمه بزرگ، زیرش رو زیاد کردیم. درشم بر نداشتیم تا ۱ ساعت و نیم بعد. البته شعله پخش کن زیر قابلمه بود. قالب کیک هم داخل قابلمه بود. یعنی قالب کیک، قابلمه و شعله پخش کن بینشون فاصله انداخته بود. بعد از یک ساعت و نیم ، زیرشو گذاشتم روی متوسط تا نیم ساعت بعد. بعد هم خاموش کردیم و درشو با هزار ترس و لرز برداشتم. کیک قشنگ پف کرده بود. کیک هم اصلا نسوخته بود. البته همه ی اینا به ضخامت قابلمه و رعایت بقیه موارد هم ربط داره.

    • پروانه پروانه

      میدونم پف نکنه آدم ناراحت میشه. ولی ناراحت نکن خودتو…. 🙁

  • فاطمه از کرج

    سلام پف نکرده یعنی اول پف کرد بعد پفش کم شد یا نه اصلا تغیر حجم نداده.اگه بین درست کردن مواد وریختن توی قابلمه فاصله بندازید پف نمیکنه.ارد روهم که اضافه میکنید باید به ارومی هم بزنید تا خاصیت بکینگ پودر از دست نره.امیدوارم مزه خوبی داشته باشه.

  • فاطمه از کرج

    سلام پروانه جونم درسته اگه زود درش رو برداریم مثل اینکه باد لاستیک ماشین خالی بشه فس فس میکنه وقشنگ خمیر تحویلمون میده برا همین پرسیدم اول پف داشته یانه؟ قلقش کم کم تو دستشون میاد.

  • ز

    سلام خیلی ممنونم از اینکه بهم جواب دادید باید بگم که من همون بعد یه ساعتی که تو توضیحات گفته شده بود درشو برداشتم که خمیر هم شده بود ولی با توضیحات بالا متوجه شدم که ممکنه منم خوب اارد و مخلوط نکردم که پف نکرده کاش بشه بکینگ پودرو اخر ریخت میشه اینطوری؟ (مثلا من کاپ کیک فنجانی که درست میکنم قشنگ پف میکنه ولی تاحالا هر کیک دیگه ای پختم روی گاز نشده)

    • پروانه پروانه

      منم کاپ کیک فنجونی هام پف نمیکنن هر کاری میکنم…. بکینگ پودر رو منم مراحل آخر میریزم با آرد با هم الک میکنم داخل مایع کیک همیشه. راستی برات یه دونه ایمیل فرستادم ولی حالا همینجا هم میگم. باید ببخشی آموزش خیاطی که گفتی میدونم خیلی دیر شده. ایشالا به زودی برات آماده میکنم.

  • ز

    سلام خواهش می کنم در جواب ایمیل هم گفتم من کارتون رو سخت کردم چون خیاطی بلد نیستم بازم ممنونم ازتون من وقتی کاپ کیک درست می کنم، پف میکنه و کلی هم خوشحال می شم تنها چیزیه که خوب می تونم درست کنم البته گوش فیل هم راحته) ولی کیک اصلا بلد نیستم

    • پروانه پروانه

      سلام. اشکالی نداره من کمی که فرصت کنم یه جوری که حتی شما که بلد هم نیستید خیاطی رو، سعی میکنم توضیح بدم که بتونید برای خودتون بلوز دکمه دار بدوزید. کیک داخل قابلمه رو یه بار هم اونچوری که من گفتم امتحان کنید. قالب کیک رو بذارید داخل قابلمه بزرگ تر و قابلمه ی بزرگ رو هم بذارید روی شعله پخش کن. حرارت هم زید باشه. تا یک ساعت و ربع، بعد حرارت رو بذارید رو متوسط تا یه ربع بعدش. ایشالا خوب بشه. راستی من قالب ها رو که می خوام چرب کنم با روغن و بعد مایع کیک ر بریزم، یه جایی خوندم که دیواره قالب اگر چرب بشه کیک پف نمیکنه. یعنی روغن نمیذاره کیک بیاد بالا. فقط کف قالب رو چرب کنید. مواد رو هم خوب مخلوط کنید. پکینگ پودرم آخرین مرحله اضافه کردن آرد با خود آرد الک کنید داخل مایع کیک. دم کنی هم فراموش نکنید. ایشالا این بار خوب میشه.

    • عطیه ۶۵ از یزد عطیه ۶۵ از یزد

      سلام گلم من اینجا کامل توضیح دادم کیک توی قابلمه رو http://gamar.ir/14493/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%DA%A9%D8%AF%D9%88-%D8%AD%D9%84%D9%88%D8%A7%DB%8C%DB%8C.html کیک کدو حلواییه که توی سایت گذاشتم و توی قابلمه درست کردم نکته هاشو کامل گفتم از چرب کردن و …. یه پیشنهاد دارم برای اونایی که کیک توی قابلمه رو دوست دارن درست کنن ولی از اینکه پف نکنه میترسن به تجربه من باید یا میزان بکینگ پودر رو زیاد تر کنی تقریبا دو برابر یا همون میزان بکینگ پودر + یکم نمک میوه . نمک میوه برای هوادهی کیکهبرا من همیشه اینجوری جواب داده البته خیییلی زیاد هم نباید بکینگ پودر کیک و زیاد کنی چون کیک به تلخی میزنه .از مواد هم تا نصف قالب یا یک سوم قالب و پر کن

  • ز

    سلام ممنونم هم از پروانه جون و هم عطیه جان راستش فعلا نه ولی یک ماه دیگه سعی میکنم کیک درست کنم و نتیجه را هم حتما میگم

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی