بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

باقالاقاتق

باقالاقاتوق (۱۲)

این خورش یکی از معروف ترین غذاهای محلی شمال کشور است که با نام های باقالاقاتق و باقالاخورش یاد میشود و به همراه پلو یا کته. سیر ترشی .ماهی شور و زیتون پرورده سرو میشود

مواد لازم:

باقالی : ۱۵۰ گرم

شوید خشک: ۳ قاشق غذاخوری

سیر:۳ حبه

تخم مرغ :۳ عدد

آب :یک و نیم لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه مقداری

باقالاقاتوق (۱)

طرز تهیه:

برای درست کردن این خورش ابتدا باید  بعد از بیرون آوردن باقالی از غلاف و برش زدن آن به دو یا سه قسمت پوست دوم آن را بگیریم برای این کار کافیست بعد از برش زدن باقالی مقداری نمک روی آنها بپاشیم و به مدت ۱۰ تا ۲۰دقیقه صبر کنیم تا به راحتی پوست دوم باقالی را از آن جدا کنیم

باقالاقاتق

بعد از این که پوست دوم باقالی گرفته شد باید باقالی را در روغن کمی تفت داد (حدودا۷ تا ۱۰ دقیقه) و سیر رنده شده  و زردچوبه را اضافه کرد تا سیر کمی سرخ شود در مرحله بعد شوید خشک را به مواد اضافه کرده و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه تفت میدهیم و پس از آن یک و نیم لیوان آب به آن اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه زمان میدهیم تا باقالی  بپزد قبل از پخت کامل نمک و فلفل را اضافه میکنیم بعد از ۲۰ دقیقه که باقالی پخته شد  تخم مرغ ها را درون قابلمه میشکنیم و بدون همزدن صبر میکنیم تا خورش با شعله کم جا بیفتد بعد از پخته شدن تخم مرغ ها غذا حاضر است

باقالاقاتوق (۲)

باقالاقاتق.

نکته:

برش زدن باقالی در این خورش سلیقه ای است میتوانید باقالی را به صورت کامل یعنی همان دو لپه در خورشت استفاده کنید

میتوانید تخم مرغ را هم داخل خورش استفاده کنید و  هم به عنوان تزیین روی خورش از تخم مرغ نیمرو استفاده کنید

مقدار غلظت خورش به ذائقه افراد بستگی دارد به طور معمول این خورش بعد از حاضر شدن به اندازه یک استکان آب دارد ولی اگر این خورش را سفت تر می پسندید کمی صبر کنید تا آب خورش کشیده شود

برای درست کردن  این غذا معمولا از باقالی رشتی استفاده  می شود در صورتی که به باقالی رشتی دسترسی ندارید از باقالی سبز استفاده کنید

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 277 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۷ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها