بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

گوش فیل

گوش فیل (۱)

مواد لازم برای گوش فیل:

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آرد ۲ پیمانه

شکر یک دوم پیمانه

بکینگ پودر یک قاشق چای خوری

روغن جامد که به حالت نیمه ذوب باشد  یک قاشق چای خوری

نمک یک هشتم قاشق چای خوری

وانیل یک چهارم قاشق چای خوری

روغن مایع به میزان لازم  برای سرخ کردن

مواد لازم جهت شربت بار

شکر ۵۰۰ گرم

آب دو سوم پیمانه

جوهر لیمو یک دوم  قاشق چای خوری

بادکا (گلوکز مایع)۳ قاشق سوپ خوری

گلاب دو تا سه قاشق سوپ خوری

اسانس هل سه قطره

زعفران دم کرده به میزان لازم

تهیه گوش فیل:

برای درست کردن گوش فیل اول باید شربت بار را درست کرد برای این کار آب و شکر را همراه با جوهر لیمو و بادکا را روی حرارت گذاشته تا حل شود و بعد از حل شدن باید گلاب و اسانس هل و زعفران را اضافه کرد و منتظر ماند تا شربت کمی غلیظ شود.(بادکا در گوش فیل باعث ماندگاری گوش فیل ها میشود تا دیرتر بیات شود)در این مرحله که شربت در حال حاضر شدن است باید خمیر گوش فیل را درست کنیم برای این کار ۲ عدد زرده تخم مرغ را همراه با یک چهارم قاشق چای خوری وانیل کمی بزنید و در این مرحله شیر را که در دمای محیط قرار داده ایم اضافه کرده و بعد از آن روغن جامد را که با قرار دادن در محیط به حالت نیمه ذوب در آمده به مواد اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم بکینگ پودر نمک را اضافه میکنیم و کم کم آراد را اضافه کرده و مواد را مخلوط میکنیم ارد را به اندازه ایی اضافه میکنم که خمیر به دست نچسبد همین که خمیر به دست نچسبد کافی است خمیر گوش فیل خیلی سفت نیست حالا خمیر را در یک مشما گذاشته و به مدت ۱ یا ۲ ساعت در محیط آشپز خانه قرار دهید تا خمیر برای کار حاضر شود بعد از گذشت یک ساعت خمیر را در یک سینی که قبلا آرد پاشی شده است پهن کنید و با قالب برش بزنید یا این که به شکل مربع یا لوزی برش بزنید و در یک قابلمه کوچکی روغن مایع  ریخته و وقتی روغن مایع کاملا داغ شد خمیر های قالب زده را در روغن قرار میدهیم  برای اینکه خمیر را در زمان مناسبی در روغن قرار دهیم باید بعد از این که روغن کمی گرم شد یک تکه از خمیر را در روغن انداخت و وقتی خمیر به روی روغن آمد یعنی روغن برای کار حاضر است (اگر روغن زباد داغ نباشد و گوش فیل ها را سرخ کنید باعث میشود که گوش فیل ها زودتر بیات شود و به خوبی پف کند )

گوش فیل (۸) گوش فیل (۱۰)

 

بعد از سرخ کردن گوش فیل ها آن ها در صافی قرار میدهیم تا کمی خنک شود و بعد در شربت بار که درست کرده ایم و ولرم است قرار میدهیم  و باز در صافی قرار میدهیم تا شیره های اضافی از گوش فیل ها خارج شود.دمای گوش فیل سرخ شده که در شربت بار قرار میدهیم تقریبا باید ۵۰ درجه باشد و دمای شربت بار برای این کار باید تقریبا ۳۵ تا ۴۰ درجه باشد

گوش فیل (۶)

 

گوش فیل (۱)

گوش فیل

 

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,205 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها