دوره آموزش رایگان ساخت انوا...
دانلود نرم افزار  مدیریت شر...
cms حروف اول عبارات Content Managemen...
سیستم تولید فیش حقوق برای ک...
روش جدید برای مدیریت پرسنل\r\n...
\r\n\r\n[caption id=\"\" align=\"alignnone\" width=\"365\"] ...
c

مرغ ترش

مرغ ترش غذای محلی گیلان

مرغ ترش (۲)

مواد لازم :

مرغ…………………………………………۱ کیلو

سبزی ساطوری …………………………۱کیلو

(سبزی شامل جعفری و گشنیز و کمی شوید (در گیلان سبزی محلی به نام خلواش هم اضافه میشود در صورتی که به خلواش دسترسی ندارید میتوانید از نعنا یا پونه استفاده کنید))

تخم مرغ …………………………………۲ عدد

پیاز ساطوری …………………………..۱ عدد متوسط

سیر ساطوری …………………………۱ بته

آب نارنج ………………………………. ۱ پیمانه

روغن و نمک و فلفل …………………مقداری

لپه خیسانده شده ………………….نیم پیمانه

طرز تهیه :

ابتدا پیاز  ساطوری را کمی تفت دهید و بعد سبزی و سیر را اضافه کنید در این مرحله دقت کنید که سبزی مرغ ترش اگر زیاد تفت داده شود سبزی تلخ میشود بعد از تفت دادن اب نارنج را به سبزی اضافه کنید .در مرحله بعد مرغ و لپه را همراه با کمی نمک و فلفل و ۳ یا ۴ لیوان آب اضافه کرده و با شعله متوسط به مدت ۴۰ دقیقه زمان دهید تا مرغ کاملا پخته شود .در این مرحله میتوانیددر صورت تمایل  پس از پخته شدن مرغ. آن  را ریش ریش کرد یا به صورت درسته و یا به قطعات دلخواه در خورشت استفاده کنید .بعد از ۴۰ دقیقه تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و روی خورشت و مرغها بریزید و کمی صبر کنید تا تخم مرغ سفت شود در این مرحله به دلیل استفاده کردن تخم مرغ در خورشت کمی آب خورشت کشیده میشود بعد از سفت شدن تخم مرغ ها خورشت مرغ ترش برای سرو حاضر است .

میتوانید برنج ها را در قالب بریزید و با کمی آب لبو برنج را تزیین کنید

مرغ ترش (۲)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 152 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 642 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۹ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>