بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

شیرینی نان پنجره ایی

نان پنجره ایی (۱)


در این پست از مجله اینترنتی قمر آموزش شیرنی نان پنجره ایی رو داریم که نیاز به فر نداره و خیلی آسونه قبل از آموزش این نکته رو بگم که اگه دوست دارید نان پنجره ایی رنگی داشته باشید مواد رو با رنگ خوراکی رنگ کنید اگر هم دوست دارید مواد رو به سه یا چند قسمت تقسیم کنید و همزمان با هم توی یه ظرف بریزید تا هر نان پنجره ایی تون از دو سه رنگ تشکیل شده باشه حالا بریم سراغ درست کردنش

مواد لازم:

روغن مایع  ۳۰۰ گرم

نشاسته ۴۰گرم

آرد گندم  ۵۰ گرم

گلاب ۴۰گرم

پودر هل دو قاشق مربا خوری

تخم مرغ  دو عدد

پودر شکر  ۱۲۰گرم

طرز تهیه:

اول نشاسته و گلاب رو مخلوط کنید تا صاف و یک دست بشه بعد از این مرحله تخم مرغ ها رو اضافه کنید و هم بزنید حالا آرد را که قبلا الک کردیم رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا موادمون حاضر بشه توی این مرحله اگه دوست دارین میتونید با رنگ خورای رنگ کنید که نان پنجره ایی رنگی داشته باشد  برای اینکه راحت بتونیم قالب رو توی مواد بزنیم بهتره یه  ظرفی رو انتخاب کنیم که کف ظرف صاف باشه حالا که موادمون حاضره باید روغن مایع رو توی یه ظرف کوچیک و گرد بریزم و بزاریم داغ بشه برای اینکه بفهمیم کی موقع درست کردن شیرینیه باید یه قطره از مواد و داخل روغن که داغه بندازیم اگه پف کنه و بالا باد یعنی موقع اینه که دست به کار بشیم و درست کنیم حالا باید قالب رو برای چند ثانیه بزاریم داخل روغن که قالب داغ بشه و بعد قالب داغ رو بزنیم به مواد. قالب رو زیاد توی مواد فرو نکنید همین که مواد تا لبه قالب باشه و به کنارهای لبه بچسبه کافیه حالا توی روغن فروکنید قالب رو آروم تکون بدید تا از قالب جدا بشه و بعد دوباره قالب رو توی مواد بزنید و همین کارها را تکرار کنید اگر سریع این کار ها رو انجام ندید قالبتون سرد میشه و موادتون به قالب نمیچسبه اگر هم قالب زیاد توی روغن بمونه و  زیادی داغ بشه و قتی قالب رو توی ظرف مواد میزنید مواد توی ظرف پخته میشه خلاصه  وقتی قالب های خوشکل نان  پنجره ایی تون دو طرفش سرخ شد اون رو توی یه آبکش یا ظرفی شبیه اون قرار بدید تا روغن اضافی اون گرفته بشه حالا باید پودر شکر را با پودر هل مخلوط کنید و روی شیرینی هاتون که سرد شده بپاشید میتونید هم به این مواد کمی پودر پسته هم در صورت تمایل بزنید

نان پنجره ایی (۶) نون پنجره ایی (۷) نون پنجره ایی (۴) نان پنجره ایی (۱)

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 815 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۲ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها