بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

کوبیده مرغ در تابه

کوبیده مرغ در تابه (۴)

آموزش کوبیده مرغ تابه ایی خیییلی ساده میگم

هر اندازه که گوشت مرغ داشتین و دوبار از چرخ گوشت رد کنید. حتما حتما دوبار .بعد باید یک چهارم مقدار گوشت مرغتون از دنبه چرخ شده به مواد اضافه کنید و پیاز هم چرخ کنید اگه میخواین سیخ بکشین پیاز و رنده ریز کنید و ابشو بگیرید. بعد زعفروون رو بهش اضافه کنیدزعفرونش و با دست و دلبازی بریزین +یکم نمک و فلفل بعد اگه وقت دارین یکم بزارین تو یخچال نزاشتینم ایراد نداره من نمیزارم بعد تو تابه رژیمی یا تابه نچسبتون روغن مایع بریزین و بزارین گرم بشه بعد مواد و کامل کف تابه پهن کنید

کوبیده مرغ در تابه (۱)

و کناز وایسین تا یکم خودشو بگیره بعد با چاقو یا چیزی شبیه اون خط بندازین موادو تا از هم جدا بشن

کوبیده مرغ در تابه (۲)

بزارین با شعله ملایم سرخ بشه و بپزه بعدشم اون طرف و سرخ کنید

کوبیده مرغ در تابه (۳)

با وجود دنبه یا همون چربی بی نهایت خوشمزه میشه. من یه سینه بزرگ مرغ داشتم با یه پیاز بزرگ و یک چهارم اندازه مرغم دنبه .

کوبیده مرغ در تابه (۴)

یه بار درست کنید مستریش میشین.

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,722 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۲ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها