بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

ژله میان تهی و ژله اریب

ژله میان تهی و ژله اریب (۲)

باز هم آشپزی های منو اجی راحله ایندفعه با یه دسر خوشکل و خوشمزه به نام ژله اریب و ژله میان تهی این آموزش هم میتونید ژله اریب درست کنید هم ژله میان تهی اول باید یه توضیح کوچولو بدم که  ژله اریب به ژله ایی گفته میشه که وقتی یکم ژله توی ظرف ریختیم بد ظرف و کج بزاریم یخچال تا ببنده و ژله میان تهی به ژله ایی میگیم که بین دو رنگ ژله خوشکلتون از یکم ژله الورا که بی رنگه استفاده کنید چون بیرنگه فک میکنید بین دوتا ژله فاصله افتاده خوب بعد از این توضیح بریم سراغ آموزش

برای درست کردن این ژله به دو بسته ژله رنگی نیاز داریم که بنا به سلیقه رنگ ژله رو انتخاب کنید و به یک بسته ژله آلورا (ژله آلورا بی رنگه) و برای هر بسته ژله یک لیوان آب جوش و نصف لیوان آب سرد (برای ژله های معمولی از یک لیوان آب داغ و و یک لیوان آب سرد استفاده میشه ولی من همیشه وقتی میخوام  ژله طرح دار استفاده کنم یه لیوان آب سرد و به نصف لیوان آب سرد تغیر میدم که ژله سفت تر و با کیفیت تری داشته باشم حالا چه وقتی که بخوام ژله سه بعدی درست کنم یا ژله تصویری یا ژله نوشتاری یا ژله…..)و نکته دیگه این که من همیشه وقتی میخوام ژله درست کنم برای هر بسته ژله یه قاشق مربا خوری گلاب داخل مواد ژله میزنم تا ژله خوشبو و خوشمزه تری داشته باشم

پس ژله توت فرنگی رو با یه لیوان آب داغ حل کردیم تا کامل دونه های ژله حل بشه و بعد نصف لیوان آب سرد ریختم داخلش و هم زدم + یکم گلاب و ظرف و کنار کابینت آشپزخونه گذاشتم بعد رفتم سراغ ژله انار و ژله انار و با یه لیوان آب داغ حل کردم و بعد نصف لیوان آب سرد و + یه کوچولو گلاب برای ژله بی رنگ یا الورا هم همین کارو انجام دادم و حالا که مواد هر سه رنگ حاضر شد باید بریم سراغ ظرفی که ژله میخواد توش سرو بشه این ژله برای کسانی که تا حالا تجربه ژله نداشتن عالیه چون نیاز نداره اخر  کار ژله از ظرف جدا بشه پس در این این مرحله هر اندازه از ژله انار دوست داشتین رو بریزین داخل جام های خوشکلتون یا داخل لیوان هاتون و لیوان و کج بزارین داخل یخچال تا خودشو بگیره و بعد باید ژله الورا رو یکم روش بریزیم روش و باز اگه دوست دارین کج بزارین لیوانو تا حالت کج داشته باشه ژله میان تهیتون بعد از اینکه ژله الورا رو هم ریختین و بست ژله بعد از ژله توت فرنگی بریزین و بزارین داخل یخچال و ببنده. با این مواد حداقل سه تا لیوان میتونید ژله اریب و میان تهی داشته باشین ولی بستگی به این داره که ظرفای شما چه اندازه ایی باشه و شما بنابه سلیقتون از هر رنگ چقدر و چجوری داخل ظرف بریزین.برای خوشکل تر شدن جام ها میتونید وقتی ژله حاضر شد لبه های ظرف و توی یکم عسل بزنید و بعد لبه های ظرف و توی یکم ترافل یا کجند یا پودر نارگیل که یا ساده یا با رنگ خوراکی رنگی کردین بزنید تا به لبه های ظرف ترافل ها بچسبن و ظرف هاتون خوشکل تر بشن. در زمینه تزین ژله و ظرف ژله خیییلی کارا میشه انجام داد.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید

ژله میان تهی و ژله اریب (۲)

ژله میان تهی و ژله اریب (۳)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 15,275 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۰ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها