بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

باسلوق

سلام به دوستای نازنین قمری بنا به دلایلی چند وقت خونه نبودم و آشپزی هامو با آجی راحله انجام دادم مثل همین باسلوق که یه شیرینی بدون فر میتونه باشه برای اون دسته از بازدیدکننده ها که دنبال یه شیرنی بدون فر هستن که برای نوروز درست کنن باسلوق بسیار آسون و خوشمزس پیشنهاد میکنم حتما برای یک بار هم که شده درست کنید باسلوق رو معمولا یا به شکل گرد و نیم دایره درست میکنن یا مثل لوزی برش میزنند که منو آجی راجله تصمیم گرفتیم به شکل توپی درست کنیم و از اونجایی که دوست داشتیم با همه دستورهای نت فرق باشه برای تزیین باسلوق ها را توی این ۴ مورد پاین غلطوندیم

۱-توی پودر گل بنفشه (گل بنفشه یا خطمی رو خشک کرده داشتیم و آسیاب کردیم تا پودر بشه(از عطاری میتونید تهیه کنید) )

۲- پودر نارگیل ساده

۳-پودر نارگیل رو با رنگ خوراکی قهوه ایی رنگ شده

۴-پودر گل محمد (گلبرگ های گل محمدی رو آسیاب کردیم (از عطاری میتونید تهیه کنید))

بریم سراغ آموزش

مواد لازم:

شکر…………………………..۲ پیمانه

نشاسته ………………………..۱ پیمانه

آب……………………………….۱.۵ پیمانه

گلاب……………………………… نیم پیمانه

کره  …………………………۱ قاشق غذاخوری

پودر نارگیل و گردو و در صورت تمایل پودر گل محمدی و پودر گل بنفشه و رنگ خوراکی……………………. مقداری

طرز تهیه:نشاسته و آب رو باهم مخلوط میکنیم سپس اون رو از صافی رد می کنیم شکر را به مایع قبلی اضافه کرده و طعم اون رو می چشیم اگر ترش بود یه مقدار دیگه  اب به اون اضافه می کنیم سپس اون رو روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم  ومرتب هم می زنیم تا سفت بشه که یواش یواش شروع می کنه همچین بسته شدن زمانی که با قاشق روی اون خط کشیدیم و خط باقی موند گلاب رو به اون اضافه می کنیم وقتی به جوش اومد و کمی سفت شد . کره رو اضافه میکنیم و هم می زنیم تا زمانی که مواد وسط قابلمه جمع بشه (کلا باید کنار گاز باشین و هم بزنید وگرنه خراب میشه حدودا از اول کار تا آخر کار ۲۰-۲۵  دقیقه میشه)وقتی خمیر وسط قابلمه جمع شد  خمیر به دست اومده  رو میزاریم توی یخچال بمونه تا سرد سرد بشه و بعد بیرون میاریم  و با یکم روغن مایع ورز میدیم یا چنگ میزنیم مث این عکس که آجی راحله داره ورز میده تا خمیر یه دست و عالی بشه

باسلق (۲)

 

بعد از این مرحله باید از مواد باسلوق به اندازه دلخواه بردارید و توی دست یکم گردش کنید و بغلطونید توی پودر مورد نظرتون ما ۴ تا ظرف کنار دستمون گذاشتیم یه ظرف کوچیک پر از پودر نارگیل ساده که توپک های باسلوق رو توی پودر نارگیل ساده غلتوندیم تا باسلوق به رنگ سفید داشته باشیم و برای روی اون یه تیکه مغز گردو  گذاشتیم برای رنگ قهوه ایی همین مراحل رو  با پودر نارگیل که بارنگ قهوه ایی خوراکی رنگ شده بود و برای داشتن باسلوق به رنگ صورتی باسلوق رو توی پودر گل محمد غلتوندیم و برای داشتن باسلوق به رنگ دلخواه من یعنی بنفش باسلوق رو توی پودر گل بنفشه غلتوندیم و گذاشتیم یه نیم ساعت توی یخچال بمونه و سرو کردیم .(برای داشتن باسلوق رنگی میتونید مواد باسلوق رو هنگام ورز دادن با رنگ خوراکی دلخواهتون ورز بدین تا باسلوق رنگی داشته باشید )

امیدوارم از این آموزش خوشتون اومده باشه و برای عید درست کنید

باسلق (۱)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 788 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها