بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

قطاب

شیرنی قطاب
قطاب (۵)مواد لازم:

زرده تخم مرغ ۲ عدد
ماست شیرین سفت ۱/۲ پیمانه
روغن جامد آب شده یا مارگارین ۱/۳ پیمانه
بکینگ پودر ۱/۲ قاشق چای خوری
آرد به میزان لازم
پودر هل ۱/۴ قاشق چایخوری

مواد میانی :

بادام با پوست ۲۵۰ گرم
پودر شکر ۳ تا ۴ قاشق سوپ خوری
پودر هل ۲ قاشق چایخوری

طرز تهیه:

ماست رو با بکینگ پودر مخلوط کنید این کار باعث پوک شدن خمیر میشه.
زرده تخم مرغ رو با ماست و بکینگ پودر ، روغن و هل مخلوط کنید و آرد رو کم کم اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبه . برای این خمیر ۲ تا ۲/۵ پیمانه آرد استفاده میشه .
خمیر رو زیاد ورز ندید چون روغنش ازش بیرون میزنه . همین که به دست نچسبید ورز دادن کافیه. خمیر رو توی کیسه فریزر بذارید و ۲ ساعت استراحت بدید .
بعد روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر رو نازک پهن کنید و روی خمیر خیلی کم آرد بپاشید . یا قالبهای گرد خمیر رو قالب بزنید و از مواد میانی لای خمیر بذارید و خمیر رو به شکل قطاب بپیچید و تو روغن داغ سرخ کنید . بعد از سرخ شدن بذارید روی دستمال ضخیم کاغذی تا روغن اضاقیش گرفته بشه.
نکته مهم اینه که قطاب حتما سرد بشه و بعد تو پودر قند زده بشه . خیلی خییلی بهتره که روز بعد قطاب ها رو تو پودر قند بغلطونید .
اضافات خمیر رو بذارید تو کیسه فریزر و دوباره نیم ساعت استراحت بدید و بعد پهن کنید و قالب بزنید .

طرز تهیه مواد میانی:

نکتهای که این قطاب رو متمایز و خیلی خوشمزه میکنه اینه که حتما از بادام با پوست استفاده کنید. روی بادام ها آب داغ بریزید و چند ساعت خیسشون کنید و بعد به راحتی پوست بادام رو بگیرید . بادام رو با همون رطوبتش چرخ کنید و با پودر شکر و پودر هل مخلوط کنید. خیس بودن بادام باعث خمیری شدن مواد میانی میشه و بعد از پخت مغز قطابهاتون حسابی نرم میمونه و کار با خمیر هم راحت تر میشه.
نکته بعدی که خیلی بهتره که از ماست خامه ای استفاده کنید ولی ماستتون حتما باید شیرین باشه.
برای مواد میانی میتونید از پسته یا گردو هم استفاده کنید .
اگر هم دوست دارید یه قطاب رژیمی داشته باشید میتونید به جای سرخ کردن در فر درست کنید برای اینکار قطاب ها رو با دمای ۱۸۰ توی فر به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.(اگر دسترسی به فر ندارید میتونید مثل عکس شماره ۳ در تابه رژیمی درست کنید)

اینم عکسهای مرحله هاش (امیدوارم درست کنید و لذت ببرید)

قطاب (۱) قطاب (۲) قطاب (۳) قطاب (۵) قطاب (۴)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 726 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها