بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

پیراشکی گوشت

پیراشکی گوشت

در این پست آموزش پیراشکی گوشت را داریم که هم میتوانید با گوشت قرمز و هم با گوشت مرغ تهیه کنید کافیه خمیر پیراشکی رو حاضر کنید و هر موادی که دوست داشتین برای وسط خمیر استفاده کنید میتوانید به شکلهای مختلف پیراشکی رو بپیچید که در این پست روش پیراشکی به شکل گل و بافت گیس باف را داریم این پیراشکی را هم میتوانید با فر و مایکروفر درست کنید و هم در ماهیتابه رژیمی اگر از ماهیتابه رژیمی استفاده کردید ماهیتابه را خیلی کم با روغن مایع چرب کنید و  بعد از گذاشتن پیراشکی ها در ظرف شعله را در کمترین حالت و به مدت ۴۰ دقیقه  قرار دهید تا کاملا پخته شود

مواد لازم برای خمیر پیراشکی :
۴ فنجان آرد ساده
۱ قاشق سوپخوری پودر خمیر مایه فوری(میتوانید از عطاریها به صورت کیلویی و یا از سوپر مارکت ها به صورت بسته ایی خریداری کنید )
۴قاشق سوپخوری شیر ولرم
۱ قاشق چای خوری نمک
۴ قاشق سوپخوری روغن
تخم مرغ یک عدد برای خمیر و  ( ۱ عدد هم برای روی نان)
۱ قاشق سوپخوری شکر
قبل از هرچیز باید مایه خمیر را به عمل بیاوریم که به این صورت است ابتدا ۱ قاشق سوپ خوری پودر خمیر مایه فوری را با یک قاشق شکر و دو قاشق آب ولرم حل میکنیم و در ظرفی ریخته و درب آن را میگذاریم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت میدهیم تا خمیر مایه به عمل بیاید حالا به خمیر مایع سر میزنیم اگر خمیر مایه یکم پف کرده باشد یعنی خمیر مایه به عمل آمده و خمیر مایه ما سالم بوده است ولی اگر پف نکرده است یا آب ولرم نبوده است یا خمیر مایه ما تاریخ انقضا آن گذشته است پس به این نکته حتما توجه کنید . بعد از اینکه خمیر مایه حاضر شد  در یک ظرف آرد . نمک .شیر . روغن و  ۱ عدد تخم مرغ را مخلوط کنید.
ورز دهید تا خمیر نسبتا” نرمی به دست آید ( از مقداری آب ولرم هم در هنگام ورز دادن استفاده کنید ) و ۱ ساعت استراحت دهید تا پف کند.
در این فرصت مواد وسط خمیر را به این صورت حاضر کنید
مواد لازم برای مایه ی مرغ که داخل نان را پر میکند :
۱/۵ یا ۲ فنجان مرغ پخته شده و ریش ریش شده
۱ عدد پیاز متوسط یا دو عدد پیاز کوچک ریز خرد شده
۱ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه
۲ قاشق سوپخوری برگ گشنیز
۱ قاشق سوپخوری ادویه هندی (garam masala)
۲ قاشق سوپخوری آرد
۲ قاشق سوپخوری کره
۱ فنجان شیر
کنجد در صورت نیاز
در تابه ای روغن را حرارت دهید و پیاز را در آن ریخته تا نرم شود سپس آرد و نمک و فلفل سیاه و ادویه هندی را اضافه کنید.
پس از آن شیر را اضافه کنید و اجازه دهید تا غلیظ شود و سپس مرغ ریش ریش شده و فلفل و برگ های گشنیز را اضافه کنید .
از روی حرارت بر دارید و اجازه دهید تا خنک شود.این مخلوط مرغ حالت خامه ای خواهد داشت.حالا نوبت پیچیدن پیراشکی است یکم از خمیر ار روی یک سینی که ارد پاشی کرده اید پهن کنید و با وردنه صاف کنید تا خمیر صاف و نازکی داشته باشد و  چند قاشق از  مواد را در وسط خمیر گذاشته و برشهایی مثل عکس شماره یک روی خمیر ایجاد کنید و به صورت یکی در میان از بالا روی خمیر ببافید این کار را تا انتها ادامه دهید. یادتان باشد این برش ها را به صورت متقاطع یکی چپ به راست دیگری راست به چپ روی هم بیاورید.خمیر شما وقتی تا پایین این کار را ادامه دهید حالت بافته شده میگیرد. اخرین برش  را هم میتوانید روی هم نیاورید تا به شکل دم در بیاید فقط برای زیبایی ظاهر.یا اینکه به بالا بیاورید و روی خمیر قرار دهید
پیراشکی گوشت (۱)
 
برای پیچیدن پیراشکی گوشت به شکل گل رز ابتدا با استفاده از کاتر به شکل دایره یا با استفاده از لیوان دایره هایی یک اندازه روی خمیر ایجاد کنید و خمیرها را جوری روهم قرار دهید که یک قسمت از دایره اولی به دایره دومی بچسبد مثل شکل شماره ۲ وقتی دایره ها را ردیف گذاشتید و یکم از هر دایره روی قبلی بود چند قاشق از مواد پیراشکی را روی خمیر ریخته و از یک طرف  مثل عکس شماره ۳ خمیر را رول کنید تا پیراشکی به شکل گل داشته باشد .
پیراشکی گوشت (۲) پیراشکی گوشت (۳)
در این مرحله که پیچیدن پیراشکی ها تمام شد سینی فر را چرب کنید و نان ها را روی آن قرار دهید. و  تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق چای خوری آب مخلوط کنید و روی نان ها بمالید و  در صورت تمایل روی آن کنجد بریزید. و در داخل فر گرم شده که روی درجه حرارت ۲۰۰ درجه ی سانتی گراد بوده به مدت ۲۵ دقیقه قرار دهید تا آماده شوند.
بلافاصله پس از خارج شدن از فر مقداری کره روی نان ها بمالید و سپس پارچه ای روی نان ها بکشید و اجازه دهید تا ۲-۳ دقیقه استراحت کند تا نان های نرم و عالی ای داشته باشید.(اگر دوست داشتید از گوشت قرمز استفاده کنید گوشت چرخ کرده را همراه با پیاز رنده شده. ادویه . رب گوجه و زرد چوبه تفت دهید و در وسط خمیر قرار دهید )
پیراشکی گوشت
نکته : این نان ها را میتوانید داخل فویل بپیچید و داخل کیسه بگذارید و در فریزر نگه دارید.
میتوانید به مدت ۴ هفته در فریزر نگه دارید. پس از بیرون آوردن بگذارید یخش آب شود سپس در ماکروفر بگذارید برای چند دقیقه تا گرم شود. سپس با دست مقداری آب روی نان ها بمالید و در فر برای مدت ۵ دقیقه بگذارید تا مثل روز اول شود.


پیراشکی گوشت (۴)

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 2,393 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۳ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی