شیر………۳ پیمانه
قهوه فوری………….۲ قاشق غذا خوری
شکر…………….۱ پیمانه
شکلات……….۱۰۰گرم
نشاسته ذرت………..۴ قاشق غذاخوری
زرده……….۴ عدد
وانیل…………۱ چهارم قاشق چای خوری
شیر سرد………..۱ پیمانه
ماسکار پونه………….۲ پیمانه
ابتدا شیر رو قهوه فوری را با هم مخلوط کرده میگذاریم روی حرارت تا به جوش آید.
در ظرفی دیگر نشاسته ذرت و شکر و زرده ها و وانیل و شیر سرد را مخلوط میکنیم و با همزم دستی میزنیم
شیر و قهوه داغ را به نشاسته اضافه کرده و تند هم میزنیم و دوباره همه مواد را روی گاز میگذاریم تا غلیظ شوند
شکلات را رنده کرده و نیمی از پودینگ داغ را روی شکلات ریخته و هم میزنیم تا شکلات ذوب شود.
روی پودینگ قهوه و شکلاتی را سلفون میکشیم تا رویه نبندد
میگذاریم خنک شود
بعد از خنک شدن، یک پیمانه ماسکار پونه به پودینگ شکلاتی و یک پیمانه هم به پودینگ قهوه اضافه کرده، هم میزنیم تا یکدست شوند
نیمی از ظرف سرو را با پودینگ شکلاتی و نیم دیگر را با قهوه پر کرده، پودر کاکائو الک میکنیم و تزیین میکنیم.

اینم آموزش تیرامیسو قبلی از سایت قمر

خوشحال میشم به بقیه کارهام سری بزنی