در این پست آموزش کیک کدو حلوایی رو داریم پیشنهاد میکنم درست کنید کیک خوشمزه اییه دستور کیک کدوحلوایی رو میزارم بعد از اون عکسهای مرحله به مرحلشو میزارم با من همراه بشین

مواد لازم برای کیک کدو حلوایی

تخم مرغ ۳ عدد
جوز هندي يك چهارم قاشق چايخوري (از عطاری میتونید تهیه کنید)
ارد ۳۰۰گرم برابر با ۲ پیمانه
گردو خرد شده ۵۰گرم (هر یک قاشق غذاخوری گردو خرد شده برابر با ۱۵ گرم است)
كدو حلوايي پخته و پوره شده يك پيمانه
شكر۲۵۰گرم (هر یک پیمانه شکر برابر با ۱۵۰ گرم است )
ماست ۳قاشق سوپخوري
پيكينگ پودر۳قاشق چايخوري
دارچين يك دوم قاشق چايخوري
روغن مايع ۱۵۰ گرم برابر با ۱ پیمانه
نمك يك هشتم قاشق چايخوري
ترافل ۳ قاشق غذا خوری (در صورت تمایل برای زیبا تر شدن کیک )

برای درست کردن کیک کدوحلوایی کافیست مواد خشك (ارد. بيكين پودر .پودرنمك .جوز هندي .دارچين)را الك  كنيم و با ترافل مخلوط کنیم  و  در این مرحله ۲۰۰گرم كدو حلوايي رو پوست كنيد خرد كنيد همراه با نصف استکان اب با حرارت بسیار ملایم بپزید .
در یک ظرف (شکر. روغن و ماست )رو با همزن بزنيد و  تخم مرغ ها را يكي يكي اضافه کنید وهمه مواد را با همزن بزنيد .کدو حلوایی را که پخته بودید و نرم شده بود را پوره کنید  و به مواد اضافه کنید و مواد خشك را به بقیه مواد  اضافه و در اخر گردو رو هم اضافه مي كنيم در اين مرحله از ليسك استفاده مي كنيم اگر از فر استفاده میکنید  ۱۷۵درجه سانتي گراد يا۳۵۰درجه فارانهايت به مدت۴۵تا۵۰دقيقه مي زاريم بپزه اگر هم دسترسی به فر ندارید به روش کاپ کیک بدون فر کیک را درست میکنید یعنی  بعد از اینکه قالب را چرب کردیم به جای اینکه در فر بزاریم در قابلمه ای  که درآن  آب به اندازه نصب بلندی قالب ریخته ایم میگذاریم و زیر گاز رو روشن میکنیم تا ۳۵دقیقه حالا چون با قابلمه درست شده بعد از زمان ۳۵ دقیقه که گاز رو خاموش میکنیم میزاریم ۱۰دقیقه کیک به همون حالت یعنی با قابلمه که درب اون رو باز نکردیم بمونه و بعد از ۱۰دقیقه از قالب جدا میکنیم برای فر هم بعد از ۴۰دقیقه با یک خلال دندان که وسط کیک فرو میکنید تست کنید کیک کامل پخته شده یا نه اگر خمیر به خلال چسبیده باشه باید ۱۰ دقیقه دیگه تو فر بمونه اگه چیزی به خلال نچسبیده بود کیک حاضره که از قالب بیرون بیارین و تزیین کنید من این کیک رو با قابلمه درست کردم و با ترافل و پودر قند تزیین کردم (برای چرب کردن قالب دوقاشق روغن مایع را با دوقاشق ارد مخلوط کنید تا خمیر تقریبا رقیقی به دست بیاد داخل قالب رو با این خمیر چرب کنید اگر از مایع چرب کردن قالبتون اضافه اومد در شیشه دربسته داخل یخچال نگهداری کنید و برای دفعه بعد که خواستین قالب کیک چرب کنید استفاده کنید)) عکسهای مرحله های کیک کدوحلوایی