بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

حلوای فرفره ای با نون میکادو

۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۲۰۲۱۴
سلام دوستای نازنین قمری در این پست آموزش حلوا با نون میکادو رو داریم با من همراه بشین
مواد لازم:

دولیوان آرد (منظور از لیوان .لیوان متوسط است)
یک و نیم لیوان شکر
نصف لیوان روغن مایع

۲لیوان آب

در صورت تمایل (زغفران و پودر کاکائو به میزان لازم)
رنگ خوراکی سبز. ابی و زرد به میزان لازم
گلاب ۲ قاشق غذا خوری

برای درست کردن این حلوای ابتدا باید یک حلوای کم روغن درست کنیم( چون اگر حلوای ما خیلی نرم و روغنی باشه نون میکادو ما حالت خمیری میگیره)  پس همزمان آرد را تفت بدهیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و به رنگ دلخواه تغیر رنگ بدهد زمانی که ارد در حال تفت داده شدن است باید آب و شکر را روی حرات بزاریم تا شکر حل شد +ده دقیقه بعد از حل شدن شکر در این مرحله گلاب را به مایع اضافه میکنیم باید آرد و آب و شکر هر دو داغ  داغ باشند پس به هیچ وجه  مایع آب و شکر سرد نشود وقتی ارد تفت داده شد پس روغن مایع به آرد که روی حرارت است اضافه میکنیم وشروع به همزدن میکنیم حالا باید با احتیاط مایع آب و شکر و گلاب را به آرد اضافه کرد در این قسمت حتما باید مواظب بود تا مانع از پاشیدن حلوا به دست یا صورت خود شوید .این مرحله سخت ترین قسمت حلوا است چون باید حلوا حسابی زده شود تا به روغن بیفتد هم از کفگیر میتوانید استفاده کنید هم از گوشت کوب من همیشه برای راحتی و سرعت در کار از گوشت کوب استفاده میکنم مواد حتما باید روی حرارت باشد و ما به ارامی حلوا را بکوبیم وقتی حلوا یک دست شد کار حلوای ساده تمام میشود
.
بعد مواد رو به سه قسمت تقسیم کردمو هر قسمت رو یکم رنگ خوراکی زدم و حسابی مخلوط کردم. (اگر دوست ندارین از رنگ خوراکی استفاده کنید با پودر کاکائو و زعفرون کار کنید) نرمی این حلوا مثل خمیر بازی میشه

۲۰۱۴۱۲۱۶_۰۹۵۳۱۴

بعد نون میکادو رو گذاشتم و یکم از حلوا رو اروم اروم روی اون پهن کردم تا کل نون میکادو رو حلوا گرفت و در حین کار داره نون میکادو با تماسی که با حلوا داره نرم میشه

۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۰۱۹۳۹ ۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۰۲۹۲۱

 

۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۰۱۳۳۰

فقط یادتون باشه حلوا کم روغن و خنک باشه داغ باشه حالت خمیری میشه نون میکادو.
بعد آروم  آروم رول  کردم ۱۰دقیقه گذاشتم یخچال و بعد با یه چاقو برش زدم و با ترافل تزیین کردم

۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۰۱۶۳۰ ۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۰۳۸۳۲ ۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۱۲۸۰۷۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۲۰۲۱۴ ۲۰۱۴۱۲۱۶_۱۲۰۲۲۲امیدوارم خوشتون اومده باشه


یاداشت سیستم :همچنین عطیه در حلواهای زیر را نیز آموزش داده اند:
عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 2,780 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱۴ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها