بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

کیک قندونی

PhotoGrid_1417961513672

اینم کیک قندونی. والا ظهر امیر فسقلیم اینقد غر زد کیک بپخ کیک بپخ که تصمیم گرفتم کیک فنجونی یا کاپ کیک درست کنم دیگه گفتم ببینم تو ظرفای شیشه اییم چجوری میشه که تو دومدل قندون و یه کاسه ماست خوری چینی درست کردم.خودم کییف کردم با ظرفای شیشه ایی مدل دار مث ایجیل خوری. قندون و… میشه کیک قندونی درست کرد خخ اینم عکس مراحل کیک قندونی عطی  اموزش کاپ کیک یا کیک فنجونی رو قبلا نوشتم باز میزارم براتون (( آموزش کاپ کیک  بدون فر رو داریم. برای کسانی که دوست دارن کیک درست کنن بدون فر این کاپ کیک یا کیک فنجونی خیلی راحته

مواد لازم:

آرد ۴ قاشق غذاخوری

شکر۴یا ۵ قاشق غذاخوری

(در صورت تمایل پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری )

تخم مرغ یک عدد

شیر ۴ قاشق غذاخوری

روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

طرز تهيه:

آرد،شكر، بيكينگ پودر(اگر دوست داشتین با طعم کاکائو درست کنید در این مرحله  پودر كاكائو را اضافه کنید)  با هم مخلوط كنيد.  تخم مرغ را به مواد اضافه كرده با چنگال هم بزنيد.در این مرحله  شير و روغن را به مواد اضافه كرده هم بزنيد تا زمانيكه مواد خوب با هم مخلوط شود.

بعد از این که مواد حاضر شد  فنجان ها را درون یک قابلمه بچینید و در داخل قابلمه آب بریزید تا حدی که ارتفاع آب تا نصف بلندی فنجانها باشد. قابلمه را روی شعله اجاق گاز با حرارت ملایم قرار دهید تا آب داخل قابلمه به نقطه جوش برسد( بدون در ) . بعد از اینکه به جوش آمد ، دور در قابلمه را با یک دستمال ( دمکنی ) بپوشانید. شعله اجاق را کم کنید و ۱۵ دقیقه زمان برای پخت زمان دهید.

و سپس از روی حرارت بردارید ، بدون اینکه در قابلمه را بلند کنید، ۱۰ دقیقه به همین حالت کیکها را استراحت دهید.

بعد از ۱۰ دقیقه استراحت میتوانید در قابلمه را برداشته ، و کیکها را از داخل فنجانها در آورید و یا همانطور با فنجان سرو کنید

(برای چرب کردن فنجانها دوقاشق روغن مایع را با دوقاشق ارد مخلوط کنید تا خمیر تقریبا رقیقی به دست بیاد داخل فنجان را با این خمیر چرب کنید اگر از مایع چرب کردن قالبتون اضافه امد در داخل یخچال نگهداری کنید و برای دفعه که خواستین قالب کیک چرب کنید استفاده کنید)) با این دستور دوتا فنجون کاپ کیک میتونید درست کنید))

PhotoGrid_1417961513672

 

PhotoGrid_1417848159481

 

 

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 991 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۴ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb

آخرین فعالیت ها