بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

مرغ به روش اکبر جوجه

اکبر جوجه
در این پست از مجله اینترنتی قمر میخوام یه روش جدید پخت رو آموزش بدم به نام مرغ به روش اکبر جوجه این روش پخت بسیار لذیذ وخوشمزه است حتما یه بار هم که شده امتحان کنید
توضیح زیادی نداره و خییییلی آسونه اینقد آسون بود که از مراحل پختش عکس نگرفتم.بریم سرغ آموزش
برای درست کردن اکبر جوجه هر اندازه که مرغ دوست دارین رو باید نیم پز کنید یعنی مرغ و تو آب خالی بزارین حدودا 20 دقیقه نیم پز بشه یعنی جوری که خام نباشه و پخته هم نباشه که بعدا شکلشو از دست میدها.بعد از نیم پز کردن حتما حتما بزارین تو آبکش تا حسابی آب اضافیش بره وقتی آب اضافیش رفت حالا کافیه یه ماهتابه بردارین و یکم کره و روغن مایع رو با هم حل کنید بعد زیر گاز رو روشن کنید و مرغ ها رو توی اون بزارین تا با شعله ملایم ملایم سرخ بشه دو طرفش باید تو یک ساعت و نیم دوساعت سرخ بشه اینجوری هم تو دوساعت پخته شده و هم سرخ شده زمانی میفهمی که خوب درست کردی که وقتی نوش جان میکنی فک میکنی تو روغن شناور سرخ شده و مزه کره رو هم باید حس کنی.من برا 3 تا رون از 50 گرم کره و 3 یا 4 قاشق روغن مایع و به مدت 2 ساعت با شعله ملایم ملایم سرخ کردم.
حتما کره و روغن مایع رو قبل از اینکه روی گاز بزارین حل کنید وگرنه اگه بخواین کره با حرارت گاز آب بشه امکان داره کره بسوزه
IMG_0350

اکبر جوجه
فقط چندتا نکته :
1 این اکبر جوجه وقتی نیم پز میشه نیاز به نمک یا ادویه نداره فقط اگه دوست داشتین موقع سرخ کردن یه کوچولو نمک بزنید
2این اکبر جوجه همراه یه سس مخصوص سرو میشه که من اومدم یکی قاشق رب انار رو +نصف قاشق رب گوجه مخلوط کردم و تو روغن مایع یه تفت کوچولو دادم تا رب کوجه بوی خامی نداشته باشه .سس که حاضر شد این سس رو به اکبر جوجه بمالید و نوش جان کنید من سس و کنار ظرف گذاشتم هر کسی دوست داشت استفاده کنه.
3 من به این روش پخت اکبر جوجه میگم مدل کارگری چون کم خرجه ولی روش پرخرج یا مهندسیش اینه که از شب قبل باید به مرغ آبلیمو تازه بزنید و بزارین تو یخچال و فرداش تو روغن شناور سرخ کنید.

برای تزین هم پلو رو قالبی درست کردم و گل رز با سیب زمینی رو هم که قبلا آموزش دادم
برای پلو قالبی باید برنج رو قبل از کشیدن در دیس یا بشقاب تو قالب ریخت به این صورت
من تو قالب یه مشما معمولی میندازم و با روغن مایع چرب میکنم و برنج که پخته شده رو تو قالب میریزم و یکم منسجم میکنم یعنی با دستم یه کوچلو فشار میدم برنجها بهم بچسبن و بعد توی سینی یا ظرفم برمیگردونم خیلی آسونه اینم عکسای مرحله مرحله پلو قالبی آرشیوی من
1 (2)
1 (3)
1 (1)
امیدوارم خوشتون اومده باشه از این پست

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 95,046 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۵۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی