بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

مدل لباس

آموزش شله زرد و تزیین

تزیین شله زرد (6)
سلام به دوستای گلم امروز تصمیم گرفتم آموزش شله زرد و تزیین رو برای شما بزارم با من همراه بشین
مواد لازم:
برنج شکسته یا آسیاب شده 1/5 پیمانه
شکر 2 پیمانه
آب 8 تا 12 برابر برنج یعنی 16 تا 20 پیمانه
گلاب نصف پیمانه
مغز بادام 2 پیمانه
زعفران مقداری
خلال بادام و پودر نارگیل و رنگ خوراکی به دلخواه
یک قاشق غذاخوری روغن مایع یا کره
خوب بریم سراغ درست کردن خدایش شله زرد درست کردن کار خاصی نداره فقط زمان بره و چند تا قلق داره همین
اول اومدم 2 تا پیمونه بادام رو ریختم تو یه ظرف و روش آب جوش ریختم و سریع روی ظرف رو مشما کشیدم تا مغز ها رو راحت از پوستش جدا کنم
آموزش شله زرد (20)
تو این فاصله 12 تا پیمونه آب ریختم تو قابلمه و گذاشم جوش بیاد که کاش از همون اول 20 پیمونه آب ریخته بودم آخه گفتم باشه اگه آب کم کرد آب جوش توش میریزم و تو مرحله های بعد میبیند که آب بهش اضافه میکنم خوب بگذریم
آب که جوش اومد برنج ها رو ریختم توش بعداز 15 دقیقهآموزش شله زرد (1)
گذاشتم خوب پخته بشه که دیگه مشخص نباشه برنجه هر جا آب کم کردم آب جوش توش ریختم اینم عکسای مرحله مرحله
آموزش شله زرد (3)

آموزش شله زرد (4)

آموزش شله زرد (6)

آموزش شله زرد (8)

آموزش شله زرد (9)
یه نکته مهم اینجا باید بگم اگه دوست دارین شله زرد شما مث نذری ها بشه حتما باید مرتب کف روی شله زرد رو بگیرین
خوب من مرتب کف روی برنج رو گرفتم و گذاشتم حسابی پخت و هر جا آب کم کرد آب جوش توش ریختم
حالا نوبت خلال بادام رسیده اگه براتون سواله چرا حالا ؟ چون باید خلال ها نرم باشه تو شله زرد نه خام باشه و سفت
بعد از ریختن خلال شکر رو اضافه کردم و بعد زعفران و گلاب و بعد یه قاشق روغن مایع و گذاشتم 10 دقیقه باشعله کم و درب ظرف رو گذاشتم تا به اصطلاح دم بکشه بعد از 10 دقیقه با پودر نارگیل که با رنگ خوراکی مخلوط کرده بودم وخلال و داچین تزین کردم اینم عکساش
آموزش شله زرد (2)

آموزش شله زرد (3)

آموزش شله زرد (5)

آموزش شله زرد (6)

آموزش شله زرد (7)

آموزش شله زرد (8)

آموزش شله زرد (10)

آموزش شله زرد (11)

آموزش شله زرد (13)

آموزش شله زرد (14)

آموزش شله زرد (15)

آموزش شله زرد (17)

آموزش شله زرد (18)

تزیین شله زرد (3)

تزیین شله زرد (4)

تزیین شله زرد (5)

تزیین شله زرد (6)
امیدوارم از این پست خوشتون اومده باشه

عطیه ۶۵ از یزد

نگاشته شده توسط عطیه ۶۵ از یزد جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 147 مقاله ی منتشر شده دارند
عطیه ۶۵ از یزد درباره خودش چنین می گوید : (ایمان دارم محبت و تمرین در هر کاری معجزه میکنه) لینک کانال تلگرام آشپزی ارزون و آسون http://telegram.me/ashpaiziarzon

تا این لحظه به جز شما 1,383 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۶ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


لوازم خانگی

آخرین فعالیت ها