بدینوسیله پایگاه اینترنتی ...
سلام دوستان گلم امروز آموزش...
کیک قاشقی (تجربه ای متفاوت د...
سلام به دوستان همیشگی قمر د...
سلام\r\n\r\nعیدتان مبارک و سال ۹۵...
بنام خدا\r\n안녕하세요...\r\nدرس ۲۵\r\n...
سرویس خودرو

Featuring Top 1/%cat_% of دفترچه یاداشت ها و خاطرات

vb

طرز پخت زولبیا ماه رمضان در خانه

زولبیا به انگلیسیJalebi و  Zulbia از غذاها و شیرینی هایی است  که در ماه رمضان استفاده می شود . پخت این شیرینی در خانه به دلیل رعایت کامل بهداشت و استفاده نکردن مجدد از روغن های سوخته که موجب سرطان می شود از خرید آن بهتر است .

آموزش درست کردن زولبیا Jalebi

برای تهیه زولبیا اول باید شربت مخصوص درست کنید :

مواد لازم برای تهیه شربت زولبیا:

گلاب                   2 قاشق سوپخوری
آب                      یك فنجان

شكر                   2فنجان
آبلیمو                 یك قاشق مربا خوری

زعفران حل شده    یك قاشق مرباخوری

طرز تهیه شربت:
شکر را در آب می ریزیم و با حرارت ملایم روی شعله قرار می دهیم تا بجوشد سپس گلاب و زعفران را هم به مواد درحال جوش اضافه می کنیم آخر سر آبلیمو را به مواد اضافه کرده می گذاریم چند دقیقه بجوشد بعد از روی شعله برمی داریم تا سرد شود .

مواد لازم برای تهیه زولبیا

خوب تا افطار نشده مواد زیر را تهیه کنید

نشاسته                     200 گرم
ماست                       180 گرم
آرد                            20 گرم
زعفران                      به اندازه  یك قاشق سوپخوری حل شده
روغن جامد                 یك قاشق چایخوری
جوش شیرین              یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب                  یك قاشق سوپخوری

طرز تهیه زولبیا :

زولبیا قدم اول :قبل از هر چیزی نشاسته را در ماست ریخته و هم می زنیم تا بخوبی مخلوط شود مخلوط را چند دقیقه رها کنید تا آب ماست باعث حل شدن کامل نشاسته شود .

زولبیا قدم دوم :نوبت آرد رسیده است ، آرد را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شود(بهتر است از هم زن برقی استفاده کنید تا مواد بخوبی با هم مخلوط شوند در غیر این صورت عجله نکنید و خوب هم بزنید) .

زولبیا قدم سوم: در این مرحله روغن جامد را اضافه کرده هم می زنیم سپس گلاب یا آب و زعفران حل شده را هم به مواد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا مایع زولبیا یکدست شود در آخر سر جوش شیرین را هم اضافه کنید  .

زولبیا قدم چهارم :  در یک ظرف مقداری روغن مایع سرخ کردنی بریزید و شعله را کم کنید تا داغ شود سپس نیاز به یک قیف داریم اگر قیف مخصوص ندارید مقدار کمی  از مواد را در نایلون فریزر تمیز بریزید و یک گوشه ی آن را کمی سوراخ کنید حالا با کمی فشار دست مواد را بصورت دایره دایره در تابه بریزید وقتی رنگش سرخ شد فورا برگدانید تا طرف دیگر هم سرخ شود
زولبیا قدم پنجم:  زولبیا های سرخ شده را به مدت 10-15 دقیقه در شربتی که درست کردید قرار بدهید سپس آنها را در یک صافی قرار دهید تا شربت اضافی خارج شود .

برای جلسه بعد منظر بامیه باشید !

برای افطار نوش جان کنید .

مدیریت قمر

نگاشته شده توسط مدیریت قمر جهت دنبال کردن ایشان روی کلیک کنید در حال حاضر ایشان تعداد 183 مقاله ی منتشر شده دارند
مدیریت قمر درباره خودش چنین می گوید : زمانبندی مناسب مطالب ،مسائل فنی ،تلاش جهت ادامه فعالیت سایت در مسیر ، نوشتن دانسته های خود و... که باعث شده دوستان ما را با نام مدیر سایت بشناسند . وضعیت فعلی :"رشته ای بر گردنم افکنده دوست می کشد هر جا که خاطرخواه اوست"

تا این لحظه به جز شما 2,491 بازدید کننده دیگر این مقاله را خوانده و ۱ دیدگاه برایش نوشته اند لطفا شما هم نظر خودتان را بنویسید
مطالب زیر هم میتونه براتون جالب باشه

نظر شما چیه ؟

نظرات شما را حتما خواهیم خواند

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  


vb